Eleven / Photo News
Volledig scherm
© Eleven / Photo News

KIJK. “Toby wilde een beetje stoer doen”: Lang gaat op de bal staan en krijgt het aan de stok met Alderweireld, die hij zelfs “een kleine baby” noemt

Classic Noa Lang. In blessuretijd van Club-Antwerp ging hij ietwat provocerend op de bal staan. Niet naar de zin van Toby Alderweireld, die met de Nederlander in de clinch ging. Lang: “Alderweireld wilde een beetje stoer doen. Je moet niet reageren als een kleine baby.”

28 reacties

  • Kris Pieters

    11 maanden geleden
    Zalige kerel die Lang. Het zout én peper op de Belgische velden!
  • Michel Roman

    11 maanden geleden
    Twee omhooggevallen voetballers die een deftige ploeg alleszins niet moet hebben. Beiden goed voor een zwakke competitie , maar veel te licht voor het echte grote werk.
  • Kurt Calebout

    11 maanden geleden
    Wie is hier het klein kind? Toby zou beter moeten weten, wat Lang deed was totaal niet verkeerd in tegendeel na de uitlatingen van sommigen bij Antwerp. De enige dat hier een gele kaart moest krijgen was Toby zelf omdat hij zomaar een duw gaf aan Lang, was ik Lang dan liet ik mij vallen zoals het hoort, want DIE reactie was echt niet nodig gefrustreerd manneke Toby. Hopelijk speelt Union hun beste wedstrijd ooit.
  • Ward Belsack

    11 maanden geleden
    Als Lang ook jaren bij Atletico, Tottenham en Ajax kan meedraaien zoals Toby mag hij misschien eens op de bal staan van mij.
  • Johan Planckaert

    11 maanden geleden
    De enige baby op het veld elke week is lang. Maar ze geraken hem blijkbaar aan de straatstenen niet kwijt..