Vinicius Jr was begrijpelijk in alle staten, afgelopen zondag.
Volledig scherm
Vinicius Jr was begrijpelijk in alle staten, afgelopen zondag. © REUTERS
Valencia CF VAL
1
EINDE
0
Real Madrid RMA
  • 33' Goal Diego López

Vinicius niet geschorst na rode kaart, Valencia misnoegd na sanctie: “Oneerlijk en onevenredig”

Gerechtigheid. De rode kaart die Vinicius in Valencia kreeg, is ongedaan gemaakt. De Braziliaan werd zondag racistisch bejegend en kreeg in het slot van de wedstrijd rood na een opstootje. De Spaanse voetbalfederatie maakt die beslissing nu ongedaan én acht het racisme bewezen. Daardoor moet Valencia in de volgende vijf matchen een deel van het stadion sluiten. Een beslissing waar de club het niet mee eens is: “Dit is een oneerlijke en onevenredige straf.”

45 reacties

  • Andre Kennis

    11 maanden geleden
    Valencia mag nog heel blij zijn, ik vind de straf nog veel te mager voor hen. En dan nog zeggen dat ze de stanctie oneerlijk en onevenredig vinden ...
  • Ivan Vergauwen

    11 maanden geleden
    Zoals in Corona tijd, terug een jaartje zonder publiek spelen in heel Europa. Dan kan heel die voetbal industrie wat bezinnen en een oplossing zoeken zodat het terug aangenaam wordt om naar een wedstrijd te gaan kijken.
  • Kevin Vermeirssen

    11 maanden geleden
    Voor zoiets pakken ze wel mensen op. Voor veel zwaardere dingen laten ze mensen rondlooen. We zitten in klassejustitie
  • Paul Detandt

    11 maanden geleden
    Als je zo degoutant veel geld krijgt, moet je er de kritiek ook maar bijnemen. Anders had je maar bakker of beenhouwer moeten worden of een diploma halen.
  • roger van kerckhove

    11 maanden geleden
    Vele reacties gelezen ,en opgelet ben helemaal tegen racisme ,maar moet eens goed kijken (,ik heb de wedstrijd gezien wileswaar op tv ,) maar deze speler moet echt eens in de spiegel kijken, is al maanden zo bezig ,begin eens met de jeugd ploegen in alle landen in Europa, daar word het venijn al ingeburgerd