Zo veel betaal je voor verblijf in nieuwe B&B van de Meilandjes: “Onbetaalbaar voor wie het niet breed heeft"

ShowbitsDe familie Meiland doet het weer. Deze keer starten ze geen B&B onder de Franse zon, wel onder de wolken in het Nederlandse Noordwijk. In het nieuwe ‘Code Rosé’ hopen de Meilandjes opnieuw duizenden fans te ontvangen. “Mam en pap hebben de afgelopen weken élke dag gewerkt om alles rond te krijgen, zelfs in het weekend”, vertelt hun trotse dochter Maxime. De prijzen verschillen natuurlijk per kamer, maar reken ongeveer op een gemiddelde van 200 euro per nacht. Toch ben je minstens 400 euro kwijt, want één nacht boeken kan niet: “Mama Erica wil niet te veel was, zij is nogal van het milieu”, verklaart Maxime. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits.

30 reacties

  • Monique Vanbriel

    9 maanden geleden
    Iedereen is vrij om te betalen wat hij wilt maar deze prijs is er echt over. En dan nog een gedragen sjaal verkopen ook nog. Ik ken B&B die beter zijn en dan nog goedkoper ook dus nee voor mij moet het echt niet. Ik vind ze tegenwoordig ook vrij onbeschoft zeker Martien en Maxime dus kijken doe ik niet meer. Er zijn ook fans die minder vermogend zijn maar blijkbaar zijn die niet van tel
  • chantal van zaelen

    11 maanden geleden
    Alleen bij het ontbijt zie je waarschijnlijk eventjes iemand van de familie,maar voor de trouwe fans zal het wel allemaal wel genoeg zijn! En is er eigenlijk ook accommodatie voorzien voor kinderen? Maar iedereen mag zijn vakantie naar eigen wensen invullen.
  • christine de wolf

    11 maanden geleden
    Lijkt me zalig, 2 nachtjes weg, weet alleen niet wat er in de omgeving te zien is, ik vind de Meilandjes top!
  • Syl ploy

    11 maanden geleden
    Aan de kust is het niet abnormaal als je in het seizoen of tijdens feestdagen niet voor een nacht kunt boeken.
  • Danny Govaerts

    11 maanden geleden
    Die zullen werken met het motto rap rijk want de pret kan snel opdrogen. Mij is het geen euro waard. Andere moeten hun maar het plezier doen.