Gift Orban.
Volledig scherm
Gift Orban. © Photo News

“Bro, niemand wil jou hier”: Arsenal-fans bestormen Instagram van Gift Orban na opvallende stelling in interview

Gift Orban (20) heeft zich de woede van heel wat Arsenal-fans op de hals gehaald. De reden is een passage uit zijn openhartig interview. “Van Arsenal hou ik niet zo. Het is alsof zij geen titels wíllen winnen.” Dat viel slecht bij de fans van ‘The Gunners’. Zijn Instagram wordt overstelpt.

18 reacties

  • Ricky Bogman

    11 maanden geleden
    Vorig seizoen hadden we in de JPL ook een "sensatie": Deniz Undav. 3/4 van het seizoen niks van gehoord bij Brighton&Hove, pas nu komt hij daar sporadisch aan spelen toe. Ik denk niet dat Orban zoveel geduld heeft...
  • Marcus Camps

    11 maanden geleden
    Interessant te zien dat hij is opgepikt door de media daar alleszins. Ik had verwacht eerder aan 'Orban who ?', maar dat is dus niet zo. De biedingen gaan binnenkomen. Dat hij niet heel zwaar weegt op een verdediging is zo, maar hij is nog jong. Weegt Messi zwaar op een verdediging ? En als hij trapt naar de goal is het telkens bijna prijs.
  • Jan Bex

    11 maanden geleden
    Ik weet het niet hoor. Vorig jaar speelde hij nog in een club die je op google zelfs niet kunt vinden, een half jaar geleden bij een Noorse tweede klasser, nu heeft hij een fenomenale statistiek bij Gent en al enkele fraaie dingen laten zien. Iedereen die denkt dat hij naast zijn schoenen loopt: ik denk dat jullie mis zitten. Binnen enkele jaren speelt hij bij 1 van de top 20 ploegen in Europa in de basis. Arsenalfans gaan ooit nog vragen om hem te kopen.
  • Jan Horemans

    11 maanden geleden
    Zoals ik altijd zeg bij spelers die in 1 seizoen een goede prestatie leveren...eerst bevestigen in een 2de seizoen en dan praten we verder...
  • Jan Wybo

    11 maanden geleden
    Begint reeds naast zijn schoenen te lopen In de UK zijn er 13 in een dozijn zulke spelers,er zijn er genoeg