Op het moment dat de man de eendjes naar veiliger oorden begeleidde, waren alle andere weggebruikers tot stilstand gekomen. Maar dan volgde alsnog een verschrikkelijk drama.
Volledig scherm
Op het moment dat de man de eendjes naar veiliger oorden begeleidde, waren alle andere weggebruikers tot stilstand gekomen. Maar dan volgde alsnog een verschrikkelijk drama. © KCRA

“Zijn laatste goede daad”: vader helpt eendjes oversteken en wordt seconden later doodgereden voor de ogen van zijn kinderen

Toen hij een moedereend met haar kleintjes zag sukkelen aan een druk kruispunt in Californië, aarzelde de vader geen moment om uit zijn wagen te springen en de diertjes te helpen bij het oversteken. Maar seconden later werd hij zelf aangereden voor de ogen van zijn kinderen en stierf ter plekke. “Het was eerst een scène van pure vreugde en geluk die eindigde met de slechtst denkbare afloop.”

16 reacties

  • Sanne Vermeulen

    11 maanden geleden
    De chauffeur heeft het zeker niet met opzet gedaan. Neemt niet weg dat ze onvoorzichtig gereden heeft. RIP voor deze lieve man, hij heeft verschillende dierenlevens gered. een gouden hart.
  • Mireille Marie Pissens

    11 maanden geleden
    Verschrikkelijk! Een prachtmens is gegaan voor zijn goede daad! Rust zacht ! sterkte aan de nabestaande!
  • Cathy Verbraeken

    11 maanden geleden
    Ik vind het verschrikkelijk voor de man en zijn famillie. Zo een mooi gebaar voor de mama eend. Het meisje zal waarschijnlijk haar aandacht op iets anders gezet hebben. Dat neemt niet weg dat ze er ook heel haar leven mee geconfronteerd zal zijn en waarschijnlijk in shock verkeerd.
  • Antonia De La Rose

    11 maanden geleden
    Rust in vrede,God zal het u lonen
  • Marianne Van den Lemmer

    11 maanden geleden
    Alle dierenvrienden hebben veel respect voor deze man. En ja, ik zou dat ook doen.