Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Kiest Lewis Hamilton voor Ferrari? Onze F1-watcher wikt en weegt: “Hij wil geen tijd meer verliezen”

Ferrari trekt aan de mouw van Lewis Hamilton. Met de aantrekkingskracht van 46 miljoen euro. Maar hoe geloofwaardig is het ophefmakende Formule 1-gerucht dat in de Britse pers werd gelanceerd? Een transfer van Hamilton zou immers andere dominoblokjes omduwen die wel wat werk vergen om recht te zetten.

9 reacties

  • Philippe Deckers

    11 maanden geleden
    Gooi hem buiten. Het is voorbij voor Hamilton. Zijn ploegmaat is zelfs beter dan hem.
  • richard lenssens

    11 maanden geleden
    Bespaar ons Hamilton bij Ferrari .Hamilton zijn tijd is ook om.Als je in eigen team steeds of vaker Russell voor hem in wedstrijd ziet eindigen wat zou hij dan nog bij Ferrari doen. Leclerc is heus niet slechter,rijden kan ie maar moet zo stilaan zijn overmoed achterwege laten.
  • Mathy Boonen

    11 maanden geleden
    De commentaren zijn al net als op een max fanpage. Lewis zal zeker goede feedback kunnen geven naar de ingenieurs toe. Een 7 voudig kampioen is zeker een meerwaarde voor eender welk team
  • johan fransaert

    11 maanden geleden
    Ferrari heeft momenteel meer nood aan een piloot die zoals destijds Shumacher zeer goede feedback aan de ingenieurs kan geven bij de ontwikkeling en eerlijk ik zie dit niet aanwezig in Lewis, hij is eerder een winnende kombinatie met een wagen die aan de top staat zoals RB momenteel.
  • Piet Janssen

    11 maanden geleden
    Alleen Max kan Ferrari terug aan de top brengen. Hij is de enige coureur op dit moment die het Maximale uit zichzelf kan halen maar zeker ook uit de auto.