Regi voor het eerst loslippig over comeback Linda Mertens: "Als we nog iets met Milk Inc. willen doen, is het nu wel het moment”

ShowbitsDe zomer lonkt, dus de drukste periode van het jaar is daar voor hitmachine Regi. Met zijn ‘Regi Live’-tour wil hij Vlaanderen opnieuw massaal laten dansen, veelal op zijn bekendste hits. Daarbij krijgt hij vocaal versterking van onder meer ‘Regi Academy’-winnaars Pauline Slangen, Arno Louwette en Melanie Amollo. Maar hoe zit dat voor zijn Sportpaleis-show later dit jaar?

13 reacties

  • Annette Lenaerts

    11 maanden geleden
    Zen show gaat The return heten. Dat zegt genoeg denk ik. Ze zal daar haar opwachting maken tijdens zen Milk Inc setje en ze zijn weer vertrokken
  • Sarah olemans

    11 maanden geleden
    Linda terug in het spel want al de rest trekt op niks
  • Christine Dekeyzer

    11 maanden geleden
    Dat zou wel top zijn als Linda terug zingt bij Regi 👌👌
  • Angelo Cabooter

    11 maanden geleden
    Ik hoop dat Milk Inc snel terug komt. Al hoeft het niet in de 90's of 00's genre, maar gewoon terug de genre van hun laatste album (Nomansland) of gelijkaardig.
  • julien de kock

    11 maanden geleden
    Laat de zeveraars maar zeveren. Top gewoon.liefst met een nieuwe plaat genre 90' met een hedendaags accentje.maar anders dan met de andere zangeressen van de Regi kliek.laaat uuu gaaaaan Regi en Linda.👍🏻🐾🎉