Michèle Lacroix en Kevin De Bruyne tijdens het titelfeest van Manchester City.
Volledig scherm
Michèle Lacroix en Kevin De Bruyne tijdens het titelfeest van Manchester City. © Eamonn and James Clarke / Instagram

KIJK. Glamoureuze Michèle Lacroix schittert aan zijde van Kevin De Bruyne en geeft ook blikje achter de schermen bij afterparty

En of ze bij Manchester City de derde opeenvolgende titel stevig gevierd hebben. Kevin De Bruyne (31) en vrouw Michèle Lacroix (29), in gewaagde outfit, trokken zondag met de andere spelers van de Citizens naar een nachtclub om verder de bloemetjes buiten te zetten. Lacroix gunt haar volgers op Instagram intussen ook een blikje achter de schermen bij het feestje.

65 reacties

  • Peeters Francis

    11 maanden geleden
    Ieder zijn ding. Wat ze toch niet allemaal doen om in de kijker te lopen.
  • Tina Colpaert

    11 maanden geleden
    Mooie vrouw maar heeft die geen spiegel want wat ze aanheeft is LELIJK ze zou in heel veel kledingstukken sexy staan maar dat jakkes!
  • Edwine Van der Hoeven

    11 maanden geleden
    Heeft Kevin zijn pak “op de groei” gekocht ? Het is wel enkele maten te groot voor hem. En Michèle, ja, als zij zoiets mooi vindt, elk zijn gedacht, maar het oogt ordinair. Wie zoveel geld heeft wil natuurlijk opvallen…
  • anne de filette

    11 maanden geleden
    Chic en stijlvol gekleed, dan is een vrouw super sexy. Mooie vrouw, helaas door dit pak aan te trekken is het mooie eraf. Heb niets tegen blood of halfblood, maar in een andere context dan.
  • Blanca Gallardo

    11 maanden geleden
    Iedereen heeft zijn eigen stijl en moet gerespecteerd worden. Voor de ene “not done” voor de andere mooi. Het enige wat mij opvalt is dat ze er precies niet zo gelukkig uit zien.