Hugo wil herenigd worden met zijn ‘Colleke’: “Als ik sterf, moeten ze onze assen mengen en ons samen uitstrooien”

BVRuim zes maanden na het overlijden van z'n echtgenote Nicole werkt Hugo Sigal (75) mee aan een nieuwe campagne voor alzheimeronderzoek. Onder het goedkeurend oog van z’n ‘Colleke’, die in de laatste jaren van haar leven met de ziekte werd geconfronteerd. “Ik weet dat ze dit goed vindt.”

5 reacties

  • Leen Demeyer

    11 maanden geleden
    Veel sterkte. Maar je hebt een enorme liefde beleefd. Dat heeft absoluut niet iedereen. Al die jaren dat zij enorm gelukkig was, zijn je gegeven. Dat mag ook gezegd worden. Helaas hoort daar dan vreselijk verdriet bij bij het afscheid, dat begrijp ik zeker en vast.
  • Christel canters

    11 maanden geleden
    Nog altijd veel sterkte Hugo en wat je doet is niet stom het geeft jou troost en je bent een groot voorbeeld voor zoveel mensen die iemand verloren hebben. Heb hier een buurvrouw die haar man ook verloren heeft en doet het zelfde en zegt tegen mij ik spreek tegen hem als ik vertrek en terug kom het is misschien stom maar ik zeg dan , dat is niet waar als jij je er goed bij voelt moet je het blijven doen is jullie rouwperiode doe zo verder .
  • Guy Breugelmans

    11 maanden geleden
    Sterk dat je de mensen wilt helpen ivm het alzheimeronderzoek Hugo , enorm sterk van je
  • Abidine Pauwels

    11 maanden geleden
    Hugo je bent een moedige en mooie man, die zoveel van nicole houd. Ze zal van hierboven heel fier zijn op jou Veel liefs Abidine
  • Madeleine De maayer

    11 maanden geleden
    Fantastisch, ik zou ook zo graag met mijn man vereeuwigd zijn als jullie willen! 🥰 Veel sterkte en liefde mr sigal