Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Zeven dagen fikse kortingen bij Bol.com: “Ik was om 5 uur ‘s morgens al paraat. De beloning: wasmiddel aan bodemprijs”

Webwinkel Bol.com organiseert opnieuw een 7-daagse waarbij je fikse kortingen kan scoren op een uitgebreid gamma aan producten. Zo is er tot 65 procent korting op wasproducten, tot 60 procent op vaatwasmiddelen, parfum en toiletpapier, tot 50 procent op zonnebescherming, make-up, scheermesjes en luiers en tot 15 procent op smartphones en schermen. “Sommige deals zijn maar één dag geldig en dan moet je snel zijn”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België.

9 reacties

  • Patrick Peperboom

    11 maanden geleden
    Echt super zijn die deals toch niet, gebruiken zelf pods omdat vrouw anders toch veel te veel gebruikt, maar betaal normaal voor een merk nooit meer dan 10-11€voor 80 pods.
  • Anoniem

    11 maanden geleden
    Waspods en een Wasmachine klasse A+++ en je was zit vol zeepresten en nooit proper, vooral de witte was. Natuurlijke wasproducten, een wasmachine dat met veel water wast en aangepaste temperatuur is beter voor het milieu dan wassen met weinig water, lage temperatuur en waspods. Voor mij nooit nog een wasmachine A+++ en wassen met waspods.
  • nicole desseyn

    11 maanden geleden
    Waspods zijn veel te duur ook in promo gewoon waspoeder of een fles vloeibaar van een huismerk wast even goed of nog beter
  • Myriam De Decker

    11 maanden geleden
    Promo's zijn altijd op waspods omdat ze die anders aan de straatstenen niet kwijtraken, allemaal plastic in het rioolwater. Op gewoon poeder is er nooit promotie.
  • Peggy Verhoeven

    11 maanden geleden
    Hoe de mensen zich toch altijd laten bedotten met al die merkproducten. Goedkoop wasmiddel wast even goed en alles komt uit een en dezelfde fabriek alleen met een andere kleur of geur toegevoegd.