© REUTERS

Cristiano Ronaldo houdt titeldroom levend met piekfijn goaltje en doet dan opmerkelijke uitspraak over Saoedische competitie

Al-Nassr leek op sterven na dood, maar toen schoot de ploeg van Cristiano Ronaldo wakker. Het bood een 0-2 achterstand tegen Al-Shabab om in 3-2 winst en blijft zo volop meedoen voor de titel.

Vincent Van Genechten

Anderson Talisca, Abdulrahman Ghareeb en Ronaldo zelf bogen de dubbele achterstand - na twee doelpunten van Christian Guanca - in een dol kwartier helemaal om. Met nog twee speeldagen te spelen, bedraagt de achterstand op leider Al-Ittihad drie punten: 66 tegen 63.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Deze competitie wordt steeds sterker”, was de Portugese wereldster lyrisch na de match. “Volgend seizoen zal het nog beter worden. Stap voor stap groeit ze naar een van de vijf beste competities ter wereld. Maar ze hebben tijd, sterspelers en infrastructuur nodig. Ik geloof echter dat dit land een geweldig potentieel heeft. Ze hebben geweldige mensen en de competitie gaat geweldig zijn.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer