Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Geen autosalon in Brussel volgend jaar

In 2024 zal er geen fysiek Autosalon van Brussel plaatsvinden. Dat heeft de raad van bestuur van Febiac beslist, zo meldt de federatie. Onder meer het afhaken van zwaargewicht D’Ieteren zou een grote rol gespeeld hebben.

21 reacties

  • Flor Van Passel

    11 maanden geleden
    De welvaart, het welzijn en al het moois van weleer waar iedereen kon van genieten... allemaal naar de vaantjes... Politici en meer... fraai is het niet, maar graai lekker verder!
  • Geert Tamsyn

    11 maanden geleden
    Goede zaak, minder file op de Ring.
  • Cris Verwilligen

    11 maanden geleden
    Idd, is niets meer voor een autoliefhebber. Dit jaar geweest: welgeteld 30 minuten binnen geweest. Als je tegenwoordig 1 wagen ziet heb je ze allemaal gezien, zeker met die EV die me niet kunnen bekoren, erger was dat er verkopers waren die niet weten waarover ze praten. Zal zelf wel autosalon spelen: eerst rondlopen bij Cardoen en dan een paar garages bezoeken.
  • Hugo hofmans

    11 maanden geleden
    Op zich spijtig, maar de fun is er vanaf, er zijn nog maar heel weinig auto's die emoties los maken. Waar is de tijd van al die mooie auto's, die speciale modellen, speciale motoren en speciale geluiden. Alles wordt eentonig, zelfs mensen.
  • Jean West

    11 maanden geleden
    De standkosten zijn gewoon veel te hoog geworden daarom doen ze niet mee.