Herbeleef hier het gala van onze verkiezing Provinciale Voetballer van het Jaar

Vanavond vond het slotgala plaats van de 21ste editie van onze verkiezing Provinciale Voetballer van het Jaar. Herbeleef het hier.

Tom Mas

    hbvl.be
    hbvl.be
    Daarmee zit ons 21ste gala erop. De genomineerden maken de laatste foto's en beginnen daarna aan de afterparty. Tot volgend jaar!
    hbvl.be
    hbvl.be

    En tot slot: de winnaar in eerste provinciale bij de mannen is...

    De laatste prijs van de avond is die voor de winnaar in eerste provinciale bij de mannen. Het gaat hier tussen Dylan Vanwelkenhuysen van kampioen Zepperen-Brustem, Robin Van Hoegee van Bree-Beek en Thijs De Boevere van Bree-Beek. Gouden Schoen Simon Mignolet maakt de prijs bekend in een videoboodschap, KRC Genk-coach Wouter Vrancken komt op het podium op de award uit te reiken:
    hbvl.be
    hbvl.be

    En de winnares in eerste provinciale bij de vrouwen is...

    We naderen het slot van de show. De winnares in eerste provinciale bij de vrouwen is aan de beurt. De genomineerden: Lauriene Biesmans (DV Bilzen Utd.), Emily Dirx (DV Bilzen Utd.) en Elien Van Asch (DV Bilzen Utd.). De winnares wordt bekendgemaakt door Gouden Schoen Nicky Evrard en krijgt haar award uit handen van KRC Genk Ladies-coach Guido Brepoels:
    hbvl.be
    hbvl.be

    Op bezoek bij Mignolet en Evrard: de finale

    Tijd voor de ontknoping van ons wedstrijdje latje-trap. Wie pakt de overwinning? Onze provinciale voetballers? Of de Gouden Schoenen?
    hbvl.be
    hbvl.be

    En de winnaar in tweede provinciale A is...

    Tijd voor tweede provinciale A. Daar staan Dominic Sabbadini (Lanaken VV), Gilles Marchandise (Hoepertingen) en Sébastien Daminet (HO Heide) op het podium. De winnaar wordt bekendgemaakt door kersvers Ebbenhouten Schoen en Genks recordman Mike Trésor. KRC Genk-CEO Erik Gerits is opnieuw degene die de award uitreikt op het podium:
    hbvl.be
    hbvl.be

    En de winnaar in tweede provinciale B is...

    We gaan over naar de mannen en daar is tweede provinciale B aan de beurt. De genomineerden zijn Daan Van Den Broek (Gruitrode), Andreas Ubachs (Boorsem) en Diego Do Ceu (RC Peer). De winnaar wordt bekendgemaakt door niemand minder dan Thibaut Courtois, KRC Genk-CEO Erik Gerits komt op het podium om de award uit te reiken:
    hbvl.be
    hbvl.be

    En de winnares in tweede provinciale A bij de vrouwen is...

    In tweede provinciale A staan Jessica Ruisch (Membruggen), An Hanssen (Wiemismeer) en Kimani Poelmans (STVV C) op het podium. De winnares wordt bekendgemaakt door bondscoach van de Red Flames Ives Serneels. De winnares krijgt haar prijs uit handen van Red Flame Davinia Vanmechelen:
    hbvl.be
    hbvl.be

    En de winnares in tweede provinciale B bij de vrouwen is...

    We gaan verder met tweede provinciale B bij de vrouwen. Daar zijn Chantal Maes (Lommel Utd WS), Elisa Lomma (St. Elen) en Valentina Aerts (Kadijk) genomineerd. De winnares wordt bekendgemaakt door Red Flame Amber Tysiak en krijgt haar prijs uit handen van Luna Vanzeir:
    hbvl.be
    hbvl.be

    Op bezoek bij Mignolet en Evrard: deel 4

    Het wedstrijdje latje-trap bereikt stilaan zijn conclusie. Hier zie je deel 4:
    hbvl.be
    hbvl.be

    Eerbetoon aan Omar Achadoud

    Omar Achadoud is de winnaar van onze Lifetime Achievement Award. De speler van Future Winterslag overleed eerder dit jaar op 33-jarige leeftijd in zijn slaap. Gewezen Rode Duivel Eric Gerets komt samen met de familie van Achadoud op het podium: Een moment van stilte in Thor Park:
    hbvl.be
    hbvl.be

    De Beste Club van Limburg

    Hoog tijd voor de bekendmaking van de winnaar van onze wedstrijd 'De Beste Club van Limburg'. Eendracht Stevoort, Genk VV en Stokkem VV zijn de kanshebbers. Niemand minder dan Vlaams minister van Sport Ben Weyts maakt de winnaar bekend:
    hbvl.be
    hbvl.be

    De topschutters

    We gaan verder met de topschutters. De topschutter bij de mannen wordt bekendgemaakt door huidig Jupiler Pro League-topschutter Hugo Cuypers en Red Flame Tessa Wullaert.
    De mannen:
    De vrouwen:
    hbvl.be
    hbvl.be

    Op bezoek bij Mignolet en Evrard: deel 3

    Tijd voor het derde deel van ons wedstrijdje latje-trap:
    hbvl.be
    hbvl.be

    En de winnaar in derde provinciale A is...

    In derde provinciale A vaardigt kampioen Kortessem VV met Seppe Leysen en Sven Sleypen twee spelers af op het podium. Kenneth Vanderheyden van Linkhout is de derde gegadigde. KV Mechelen-middenvelder Rob Schoofs maakt de winnaar bekend in een videoboodschap, STVV-voorzitter David Meekers reikt de prijs uit:
    hbvl.be
    hbvl.be

    En de winnaar in derde provinciale B is...

    In derde provinciale B staan Siebe Vanaken (Maasland NO), Klaas Wijnen (Maasland NO) en Jasper Vandersanden (Bocholt B) op het podium. Wie met de award aan de haal gaat wordt bekendgemaakt door Hans Vanaken en krijgt zijn prijs uit handen van STVV-doelman Jo Coppens:
    hbvl.be
    hbvl.be

    En de winnaar in derde provinciale C is...

    We gaan verder met derde provinciale C. De genomineerden: Ruben Cops (Wiemismeer), Brian Janssen (Genk VV) en Jordy Peeters (Dilsen-Stokkem). De winnaar wordt bekendgemaakt door Union-coach Karel Geraerts, STVV-jonkie Matte Smets reikt de prijs uit.
    hbvl.be
    hbvl.be

    Op bezoek bij Mignolet en Evrard: deel 2

    Een korte pauze. Meteen het sein voor een tweede filmpje over onze latje-trap-wedstrijd met Simon Mignolet en Nicky Evrard.
    hbvl.be
    hbvl.be

    De winnaar in vierde provinciale A is...

    Volgende in de rij: vierde provinciale A. De genomineerden zijn Glenn Campe (Zonhoven United B), Jarne Schepers (Juve Hasselt B) en Wouter Jamar (Koersel B). De winnaar wordt bekendgemaakt in een videoboodschap van kersvers Championship-kampioen Ameen Al-Dakhil en krijgt zijn prijs uit handen van Lommel SK-boegbeeld Glenn Neven.
    hbvl.be
    hbvl.be

    De winnaar in vierde provinciale B is...

    We gaan verder met vierde provinciale B. Hier staan Soufiane Giancola (Borgloon), Andreas Vandeneynde (Zutendaal VV B) en Sven Vanvolcksom (EMBO) op het podium. De winnaar wordt bekendgemaakt door Jelle Vossen en krijgt zijn award uit handen van Eric Hoogewys van Voetbal Vlaanderen:
    hbvl.be
    hbvl.be

    De winnaar in vierde provinciale C is...

    De volgende award is die voor speler van het jaar in vierde provinciale C. Hier zijn Kevin Hermsen (Achel VV B), Jordi Di Sancarlo (Ellikom) en Bjorn De Bruyne (Ellikom) genomineerd. STVV-icoon Peter Delorge reikt de prijs uit, de winnaar wordt bekendgemaakt door Rode Duivel en PSV-aanvaller Johan Bakayoko:
    Aangeboden door onze partners

    Hoofdpunten

    Aangeboden door onze partners

    Beste van Plus

    Lees meer