Sven Jaecques.
Volledig scherm
PREMIUM
Sven Jaecques. © ID/ Sebastiaan Franco

INTERVIEW. Antwerps CEO Sven Jaecques: “Zeven jaar geleden was hier niets. Maar je voelde gewoon, dit wordt gróót”

De afspraak: in 2028 een nieuw interview. Het doel tegen dan: “Een volledig stadion, 28.000 abonnees, een paar Champions Leaguecampagnes en minstens één titel.” Na zeven jaar onder Paul Gheysens weet Sven Jaecques (41) namelijk: de meeste dromen zijn géén bedrog. De CEO van Antwerp FC. “We zaten in een Ford Focus met een Ferrari-motor.”

8 reacties

  • Els Martin

    11 maanden geleden
    Toch mooi zo'n project en dan met de juiste visie, centen en profs als van Bommel en Overmars...slimme kerels
  • Teirlynck Luc

    11 maanden geleden
    Als gent supporter kan ik dit wel smaken dat Antwerpen de dubbel pakt , Brugge ziet liever union de titel pakken ! Beetje zielig als je weet dat nu juist fcb vorig jaar kritiek uite op union , omdat ze niet met eigen middelen het kampioenschap speelden !
  • Erik De baene

    11 maanden geleden
    Niets tegen Antwerp Maar union verdient het meest deze titel alsook een formidabel Europees campagne...🤞...💙💛
  • ronny meuris

    11 maanden geleden
    Het is toch fantastisch om lezen dat Antwerp ondertussen veel meer is dan de luis in de pels. Als het lukt morgen is het het eerste team in jaren dat de dubbel pakt . Laat de rest van België maar gefrustreerd rondlopen en pak die titel . Komaan Antwerp.
  • Kristof Van Goethem

    11 maanden geleden
    Alle RAFC haters kunnen beginnen hun ongenoegen te uiten. Als union de titel pakt zal dat wel een reden hebben. Het is nog steeds die de meeste punten haalt die kan uitgeroepen worden als winnaar.