ANP / EPA / AFP
Volledig scherm
© ANP / EPA / AFP
Borussia Dortmund BVB
2
EINDE
2
1. FSV Mainz 05 MAI
  • 69' Goal Raphaël Guerreiro
  • 90'+6' Goal Niklas Süle
  • Andreas Hanche-Olsen Goal 15'
  • Karim Onisiwo Goal 24'

In goede en slechte tijden: indrukwekkende Dortmund-aanhang blijft spelers toezingen na verloren kampioenenmatch

Hartzeer en tranen in het Signal Iduna Park. Borussia Dortmund gaf de titel op de allerlaatste speeldag nog uit handen na een gelijkspel in eigen huis. Aan de thuisaanhang zal het niet hebben gelegen. De ‘Gelbe Wand’ bleef hun team zowel tijdens als na de wedstrijd toezingen, wat ook Dortmund-coach Terzic niet onberoerd liet.

18 reacties

  • Erik De baene

    11 maanden geleden
    Dat zijn waardig echte supporters ...👍 Chapeau hiervoor ...! Hier in België kunnen ze nog lessen van nemen voor meedere clubs ...
  • dirk van gossum

    11 maanden geleden
    Terzic,ik zou zelf mijn c4 indienen manneke,uit respect voor de supporters!!
  • johan coppens

    11 maanden geleden
    Respect voor de echte supporters van Dortmund. Één voorbeeld voor veel clubs !!!!@@
  • danny roelants

    11 maanden geleden
    Als je thuis het niet kan afmaken tegen een ploeg dat de laatste zeven matchen niks heeft gehaald dan moet je het toch bij je eigen gaan zoeken.Had Dortmund het gegund maar Bayern heeft het prachtig afgemaakt.
  • Kurt cabooter

    11 maanden geleden
    Super bayern Super bayern hey hey
  1. Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromanagen”
    Jobat

    Hoe herken je een toxische baas en wat doe je ertegen? “Hij zal altijd druk bezig lijken, maar toch ook micromana­gen”

    Welzijn op het werk krijgt vandaag meer aandacht dan ooit. Experts moedigen je aan om kritisch na te denken over je leidinggevende en op te komen voor jezelf en je team. Goed leiderschap is dan ook van cruciaal belang voor de prestaties die je levert en hoe je je voelt op de werkvloer. Maar wat kan je als medewerker doen als jouw leidinggevende je belemmert om goed – en graag – te werken? Welzijnsmanager Elisabeth Van Steendam legt het Jobat.be uit.
  2. OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectaculaire ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competities?
    Buitenlands Voetbal
    3

    OVERZICHT. Manchester City en Kevin De Bruyne kampioen na spectacu­lai­re ommekeer, AC Milan pakt na elf jaar titel in Serie A: hoe liep het af in andere Europese competi­ties?

    De teerling is geworpen in het voetbalseizoen 2021-2022. Manchester City pakte na een epische titelstrijd met Liverpool de titel in de Premier League. De Citizens met Kevin De Bruyne in de basis draaiden een 0-2-achterstand tegen Aston Villa om in een 3-2-zege en mochten aan het titelfeest beginnen. In Italië heeft AC Milan zich na elf jaar zonder ‘Scudetto’ opnieuw tot kampioen gekroond in de Serie A. Een overzicht.