De 7 favoriete eetadressen van sportjournalist Maarten Breckx: “Zelfs Barack Obama, Paul McCartney en Brad Pitt kwamen hier al tafelen”
Wanneer sportjournalist Maarten Breckx (37) niét over de sport praat, schuift hij graag zijn voeten onder tafel met zijn vrouw Lies. “We hebben een jachtig leven waarbij we – zeker tijdens de week – niet veel tijd samen kunnen spenderen”, vertelt hij. “Dat maken we goed door tijdens het weekend gezellig samen op restaurant te gaan in zaken waar ál je zintuigen verwend worden.” Hij deelt zijn 7 favoriete eetadressen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Luc Bellings test 10 keer balletjes in tomatensaus en deelt een 0/10 en 8/10 uit: “Lekkere vleessmaak en goed gekruide saus”
-
PREMIUM35
Nu Duitse regering zich buigt over prijsplafond van döner kebab: is fastfood ook bij ons zoveel duurder geworden?
Commotie in Duitsland over — hou u vast — de döner kebab. De prijzen zijn er zó fel gestegen dat linkse partijen een prijsplafond voorstellen van 4,90 euro. Of hoe de kebab het symbool van de prijsstijgingen van fastfood werd. Hoe zit het bij ons? Zijn ook de prijzen van onze hamburgers, snacks en frieten de lucht in geschoten? Bernard Lefèvre van het Nationaal Verbond van Frituristen en HLN-chef Jelle Beeckman maken de rekening. -
Livios
Mag je je gras maaien op zondag? En de takken van je buren snoeien? Dit zijn de regels in vijf herkenbare situaties
In de lente en zomer brengen we veel meer tijd door in onze tuin. Het is dan ook de periode waarin ergernissen kunnen opduiken. Want wat met overhangende takken, of buren die nieuwe bomen planten? En mag je op zondag je gras maaien of op je appartement barbecueën? Bouwsite Livios vroeg het aan advocate Astrid Clabots. -
-
Jobat
Op je 50ste met pensioen? Volg deze vijf stappen: “Zorg altijd voor een plan B, C en D”
-
Rare geur in je herbruikbare waterfles? Dat ligt misschien aan hoe (vaak) je die schoonmaakt
Iedereen heeft wel een herbruikbare drinkfles in de kast staan. Ze zijn praktisch, verminderen de hoeveelheid plastic afval en helpen ons voldoende water te drinken. Maar zijn ze wel hygiënisch? En hoe was je ze het best uit? Microbioloog Tom Coenye en Liesbeth Verboven van het Poetsbureau Part of Glowi beantwoorden zes vragen. -
PREMIUM
Welke granola is het gezondst? Diëtiste proeft er 10: “Topproduct voor 1,99 euro én goed voor de cholesterol”
Granola lijkt gezond, maar niet elke variant is de beste keuze. Vaak zit zelfs een product met NutriScore A vol verborgen suikers, zegt diëtiste Sanna Mouha. Ze proeft tien granola’s uit de supermarkt, geeft een 5/10 en bekroont drie opties die je wél met een gerust hart kan kopen met 9/10. “Per portie krijg je hier evenveel vezels als in twee sneetjes bruin brood.” -
“Pas op voor het cocktaileffect”: waarom extra vitamine C in je voeding niet gezonder is
-
PREMIUM
De 7 favoriete eetadressen van ‘Radio 2'-presentator Sven Pichal: “Ongelooflijk lekkere tomatensaus, en normaal ben ik daar niet eens zo'n fan van”
-
PREMIUM
“Na 6 maanden diëten was ik al 20 kilo kwijt, maar daar bleef het niet bij”: Martine en Sander vertellen waarom zij nooit meer op dieet gaan
Er zijn tal van diëten die snel of duurzaam gewichtsverlies beloven, maar toch verloopt dat niet altijd zoals verhoopt. Martine (56) en Sander (24) vertellen naar aanleiding van anti-dieetdag wat zij probeerden, hoe ze merkten dat het verkeerd liep en wanneer ze besloten om het anders aan te pakken. Diëtiste Sanne Mouha geeft hen advies: “Extreem diëten en te hard sporten kan leiden tot grote voedingstekorten.” -
PREMIUM
Waar eet dj Anouk Matton (30)? “Een dame blanche kost hier 32,50 euro, maar is goddelijk én prachtig gepresenteerd”
Dat ze kan zingen bewees dj en zangeres Anouk Matton (30) al zeker, toen ze ontmaskerd werd als ‘Vlinder’ in The Masked Singer een paar weken geleden. Maar heeft ze ook een goede smaak in restaurants? “Ik ben geen keukenprinses, maar wel de queen van het dineren”, lacht de vrouw van Dimitri Vegas. Dit zijn haar 7 favoriete eetadressen. -
HLN Shop
“Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt