© AFP

Pep Guardiola onthult na nederlaag Man City dat Kevin De Bruyne twijfelachtig is voor FA Cup-finale: “Hopelijk kan hij zich klaarstomen op training”

Kevin De Bruyne is vanwege een kwetsuur twijfelachtig voor de FA Cup-finale van komende zaterdag tegen stadsgenoot Manchester United. Dat bekende City-coach Pep Guardiola zondag na het laatste competitieduel van het seizoen.

Bron: BELGA

Landskampioen City verloor dat duel met 1-0 op bezoek bij Brentford. Zonder De Bruyne, Ruben Dias en Jack Grealish in de selectie. Zij zijn volgens Guardiola twijfelachtig voor komend weekend. “Ik weet niet of zij komend weekend fit genoeg zullen zijn voor Wembley. Ik hoop natuurlijk van wel”, aldus Guardiola.

“Feit is dat Ruben, Kevin en Jack vandaag niet konden spelen. Hopelijk kunnen ze zich de komende dagen op training klaarstomen. Ik denk dat dat wel kan lukken, ook al is dat niet evident met enkel trainingen.”

Voor City breken er nog cruciale weken aan. Een week na de FA Cup-finale staat in Istanboel nog de finale van de Champions League op het programma, tegen het Inter van man in vorm Romelu Lukaku.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer