© ATV, BFM

Speciale eenheden arresteren verdachte na intrafamiliaal geweld in Schoten: twee lichtgewonden

Schoten -

De speciale eenheden en de politie zijn zondagavond moeten uitrukken voor een geval van intrafamiliaal geweld in de Hendrik Geertstraat in Schoten. Daarbij heeft een gefrustreerde man zichzelf en zijn partner verwond. Hij wordt dinsdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Alexandro Yaramis

In de Hendrik Geertstraat heeft een verdachte zijn vrouw en zichzelf verwond. Om de hele operatie vlot te laten verlopen werd de straat uit voorzorg volledig ontruimd. “We weten niet wat er exact aan de hand is. We staan hier nu al enkele uren buiten en hopen snel terug te kunnen keren naar huis”, reageerde een buurtbewoonster.

Na uren onderhandelen kon de man ingerekend worden. Rond halfeen werd het politielint weggenomen en mochten de buurtbewoners terug naar huis. “De aanleiding is op dit moment nog onduidelijk”, zegt de woordvoerder van Politiezone Schoten. “Het slachtoffer kon nog, voor onze diensten arriveerden, het huis verlaten.”

Mogelijk speelden drank en het gelijkspel van Antwerp, waarvan een vlag uithangt aan de woning, een grote rol in de ruzie. “De geschiedenis herhaalt zich”, vertelt een ex van de verdachte op Facebook. De man werd maandag verhoord en is aangehouden.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen