Courtois geïnterviewd door Brundle.
Volledig scherm
Courtois geïnterviewd door Brundle. © Sky Sports

KIJK. Interviewer de mist in bij Thibaut Courtois op de grid in Monaco: “Als Spanjaard hou je van Alonso en Sainz, zeker?”

In Monte Carlo bleek nog maar eens wat voor een wereldster Thibaut Courtois is. De Rode Duivel, gek van de formule 1, trok samen met zijn verloofde Mishel Gerzig naar Monaco waar hij op de eerste rij de befaamde stratenrace bijwoonde. Zo werd hij in de 200 meter van de paddock naar de startgrid erg druk gesolliciteerd. Door onder andere Sky Sports-interviewer Martin Brundle. Alleen maakte die een pijnlijk foutje.

9 reacties

  • Jef joossens

    11 maanden geleden
    Een rede temeer om Monaco uit de lijst te halen. Het dient enkel om die showboten te plezieren en een goeie race krijg je nooit te zien.
  • Ginette Vande wynckel

    11 maanden geleden
    Deze golfballetjes lossen zich op In het water en komt voedsel vrij voor de vissen
  • richard lenssens

    11 maanden geleden
    Brundle weer en dat is niet de eerste dat ie een kemel schiet.Iemand afbreken in de F1 daar is ie een nummer 1 in ,zijn F1 carriere was om te wenen maar gaat toch steeds vertellen hoe zou moeten.Hoe die deze job heeft gekregen mag de duivel weten maar denk uit medelijden omdat ie in de F1 niks gepresteerd heeft.Toe Hamilton Verstappen in Silverstone van de piste schoot vond hij dat een niemendalletje.
  • Philippe Vanbelleghem

    11 maanden geleden
    En al die fervente betalende toeschouwers , die mogen nooit eens in de Paddock , de " vedetten " die pronken , foto's voor op de Instagram , ... Zonder de betalende toeschouwers geen koers , dat ze daar maar eens aandenken.
  • Alex Minnen

    11 maanden geleden
    Er ligt blijkbaar nog niet genoeg rotzooi in de zee. Dit is de zoveelste keer dat ik zie dat de heren van op een boot balletjes in het water kloppen. Ik gun Courtois echt alle geluk maar dit doe je in je tuin of op een golfterrein, niet in de zee.