Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Marc Degryse was onder de indruk van Genk, maar zijn buikgevoel voorspelt andere kampioen: “Hun mentale sterkte, daar blinken ze telkens in uit”

“Euforie en drama zullen volgend weekend dichter dan ooit bij elkaar liggen.” Onze analist Marc Degryse blikt terug en vooruit op de uitermate spannende titelstrijd. Wie durft voorspellen welk team de titel pakt? “Als ik mijn buikgevoel moet volgen...”

23 reacties

  • Rudi Van Daele

    11 maanden geleden
    Ik was ook onder de indruk van het jonge Club, bij momenten werd Genk weggespeeld. Maar ik ben wel geen analist !
  • Mieke Ponet

    11 maanden geleden
    Normaal als Racing fan zou ik liefst hebben dat Genk kampioen speelt maar Union heeft tactisch het beste systeem om te winnen met in verdediging 5-2-2 en in de aanval 3-5-2 maar factor geluk speelt natuurlijk ook mee.
  • Bart Jaspers

    11 maanden geleden
    Genk een uur weggespeeld door Club. Club heeft Genk de zege gewoon cadeau gedaan en zal dit zondag ook op Union doen !
  • Frederik Jansens

    11 maanden geleden
    Nu zegt Degryse plots weer dat Union kampioen wordt en vorige week wist hij zeker dat het Antwerp was. 🤣
  • Karel Dierckx

    11 maanden geleden
    Dat Brugge Union gaat laten winnen is veel gezegd, maar een ploeg die niets meer te winnen of verliezen heeft tegen een ploeg die een goede kans maakt kampioen te spelen als ze winnen en ook nog thuis speelt? Je hoeft niet met de handrem op te spelen om een verschil in instelling te hebben. Union gaat er de kop voor leggen, zeker tegen de ploeg die hen vorig seizoen van de titel hield.