Primoz Roglic met de 'Trofeo Senza Fine' na zijn eindzege in de Ronde van Italië. 'Senza fine', eindeloos, lijkt ook stilaan de uitbouw van het palmares van de 33-jarige Sloveen.
Volledig scherm
Primoz Roglic met de 'Trofeo Senza Fine' na zijn eindzege in de Ronde van Italië. 'Senza fine', eindeloos, lijkt ook stilaan de uitbouw van het palmares van de 33-jarige Sloveen. © Photo News

Zijn erelijst wordt almaar indrukwekkender (enkel Tour en Ronde van Zwitserland ontbreken nog): Giro-winnaar Primoz Roglic in 12 markante cijfers

Fysiek broos, tactisch zuinig, offensief bleek, collectief afwezig. Allemaal waar. Toch heeft Primoz Roglic (33) die 106de Giro d’Italia maar mooi binnen. En wordt zijn erelijst steeds indrukwekkender. “Primoz f*cking Roglic. You legend”, fêteerde Wout van Aert hem. Niks gelogen, bewijzen twaalf onderstaande cijfers.

6 reacties

  • stefaan pollet

    11 maanden geleden
    prima renner,toeslaan op het laatste moment.
  • Sam Bedfort

    11 maanden geleden
    Hij is reeds verschillende keren gevallen in de TdF, anders had hij die ook al kunnen winnen.
  • Paul Vandewalle

    11 maanden geleden
    Inderdaad !!! Indrukwekkend !!!
  • nicole haeck

    11 maanden geleden
    Prima renner Primoz Roglic
  • Seppe Goossens

    11 maanden geleden
    Het is een wellicht wat gesloten maar - naar zeggen van ploeggenoten - ook heel aardige renner van bijzondere klasse, die in Vlaanderen helaas niet altijd wordt gewaardeerd.