© Vijf

'Temptation Island'-verleidster is niet langer single en ook haar vriend is geen onbekende

Van Manouh kregen we maar weinig te zien tijdens 'Temptation Island', maar het is duidelijk dat de roodharige verleidster niet heeft stilgezeten sinds ze terugkeerde van Thailand. Op Instagram kondigde ze aan dat ze niet langer single is en nu samen is met Yordi Parmentier. Die is op zijn beurt te zien als medewerker van Table'o in 'Mijn Pop-uprestaurant'.

flb

Manouh vond op 'Temptation Island' dan wel niet haar weg naar de armen van een van de mannen, toen ze eenmaal terug thuis was van Thailand bleef ze blijkbaar toch niet bij de pakken zitten. Eerder al trad ze uit de schaduw op Instagram met een boodschap waarin ze iedereen bedankte voor haar fijne tijd en nu deelde ze een foto van zichzelf met haar nieuwe liefde Yordi.

Verleidster Danyla reageerde alvast met een knipoog op het bericht. "Nu snappen de mensen waar je was... Je had je man al gevonden", klinkt het. Daarmee verwijst ze naar het opsporingsbericht waarvan Manouh het onderwerp was. Uit een foto die Yordi deelde, kunnen we alvast afleiden dat de twee elkaar al een tijdje kennen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer