Photo News / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / Photo News

“Van Bommel z’n houding is geweldig”: sportpsycholoog overschouwt mentale rollercoaster van Antwerp

“Mentaal is dit veel moeilijker dan vorige week.” Mark van Bommel staat met Antwerp voor de week van de waarheid, al zal hij daarvoor eerst alle kopjes weer leeg moeten krijgen. Wat is nu de juiste aanpak?

12 reacties

  • Ken Delespierre

    11 maanden geleden
    In begin van seizoen prachtige commentaar gelezen van een zekere Nederlander Aad Ten Mos. Antwerpen voor de komende 10 jaar kampioen. Van Bommel ligt echt niet wakker van een Hoefkens of een Mazzu.. Zou hij nu wel wakker liggen van een Geeraerts of een Vrancken? Ik dacht het wel!
  • Marinus van Driel

    11 maanden geleden
    @ Marianne Van Hees : niet zwammen. Als Club het spelletje eerlijker zou gespeeld hebben, staat Genk volgende week uitgeteld aan de aftrap. Antwerp heeft echt pech gehad dat Union uit hun enige halve kans een lucky goal lukt. Anders was het boeken toe en verdiend kampioen, wat alle onsportieve Brugge supporters hieronder ook mogen denken/hopen/vrezen. En neem maar van mij maar aan dat Van Bommel met verve bij de beste trainer van België hoort.
  • kemps bonni

    11 maanden geleden
    Hopelijk wint Genk, zodat er een eerlijke ploeg kampioen wordt.
  • marianne van hees

    11 maanden geleden
    Geweldige houding maar wel kapitale fout door Jansen te vervangen waardoor Antwerp de titel verliest én zelfs 3de zal worden dus geen Champions League, volgend jaar trainer van Cercle aanstellen
  • Peter Debrouwer

    11 maanden geleden
    Z'n houding ? De arbitrage manipuleren ! Andere trainers zouden al een sanctie gekregen hebben !