Wordt het Antwerp, Genk, of toch Union?
Volledig scherm
PREMIUM
Wordt het Antwerp, Genk, of toch Union? © BELGA

Onze chef voetbal maakt zich klaar voor ‘Sensational Sunday’: “Dit is niet voor hartlijders”

We gaan een zinderend en nagelbijtend plot tegemoet. ‘Du jamais vu’. Antwerp, Union of Racing Genk. Onze chef voetbal vindt dat ze het alle drie verdienen om tot het einde mee te mogen strijden voor de titel. Maar er kan uiteraard maar één dé beste zijn. Wie past zondag het schoentje?

14 reacties

  • Andre Ooms

    11 maanden geleden
    De echte kampioen is Genk, net zooals vorig jaar Union dat was. En die playoffs, geldkwestie. Spannend ? Heeft niks meer met de kompetitiie te maken, behalve voor enkele ploegen , afschaffen dat monster.
  • hugo rosiers

    11 maanden geleden
    Wel, het zou wel is een gesloten wedstrijd kunnen worden... de 3 gaan behouden spellen. Ik denk dat de goals va´ een stilliggende fase , of op ee´ counter zullen vallen. En jammer vor al die Anti Antwerp supps ... Janssens is fit voor zondagavond, en de ritchie gaat ook zichzelf dubbel plooien. Antwerp gaat het halen denk ik omdat Genk moet komen om te winnen en gaan op ee´ counter lopen.
  • Kevin Heemskerk

    11 maanden geleden
    Denk dat zowat heel het bezoekersvak in het dudenpark zondag union de titel gunt...verder moet Genk maar met Antwerp afrekenen...en best union zo laat mogelijk de 1-0 laten maken. Als jullie meelezen beste club spelers!
  • Jan Daems

    11 maanden geleden
    En als we nu ook nog eens punten zouden toekennen aan de ploeg die het aantrekkelijkste voetbal bracht, aan de ploeg met de meest voorbeeldige supporters, aan de ploeg met de sportiefste stewards dan ging het alvast tussen Union en Genk.
  • Jess Degrauwe

    11 maanden geleden
    Laat me hopen dat Genk alsnog de titel binnenhaalt. Dan is het gedaan met al dat gepalaver tussen Antwerp en Union. En ben nochtans zelf geen Genk supporter ! Maar weet dat als Antwerp tegen het 10-man tellende Union had gewonnen er geen discussies meer mogelijk waren.