Georges-Louis Bouchez is een enorme Formule 1-fan. Hij heeft zelfs een racehelm van Lewis Hamilton in zijn kantoor staan.
Volledig scherm
Georges-Louis Bouchez is een enorme Formule 1-fan. Hij heeft zelfs een racehelm van Lewis Hamilton in zijn kantoor staan. © Photo News

Georges-Louis Bouchez doet ook dit jaar mee aan de Gouden Formule 1: “Verstappen is een vechter en een goede coureur, maar Hamilton is meer een ster”

Gouden Formule 1Formule 1-fanaat Georges-Louis Bouchez zit elk F1-weekend op het puntje van zijn stoel. Als grote Lewis Hamilton-fan hoopt de voorzitter van de MR dat de zevenvoudige wereldkampioen Max Verstappen en Sergio Pérez een hak kan zetten. Wie denk jij dat op het hoogste schavotje zal staan? Speel nu mee met de Gouden Formule 1 en bewijs dat jij dé grootste kenner bent.

9 reacties

  • Guido Vanden Berg

    11 maanden geleden
    De kombinatie Verstappen Red Bull is top, maar is het Verstappen die het maakt of is het de perfecte auto, ik denk het laatste, Verstappen zal wel een rol spelen maar zet Verstappen in een minder wagen wat dan ?
  • Tonny Bos

    11 maanden geleden
    Verstappen all the way
  • johan vankeirs

    11 maanden geleden
    Hij is een grote fan en kenner van de Hamiton die reeds veelvoudig kampioen was verleden.Met recht en reden is Hamilton het beste van het beste! Hij heeft de Formule1 op allerlei manieren grootgebracht en is toch geen roekeloos autorenner in tegenstellig Verstappen die nog veel moet bewijzen(hij heeft geluk dat hij technisch een goede wagen heeft.)
  • Luc Lievens

    11 maanden geleden
    Inderdaad, hij is wel een kenner en geen meeloper zoals de meerderheid van die nieuwe lichting succesfans. Hamilton heeft tonnen meer uitstraling dan Verstappen en is in vele opzichten veel verstandiger dan onze Hasselaar.
  • rony lauwers

    11 maanden geleden
    Lijkt me beter voor hem om autootjes te verzamelen dan de would-be special forces te gaan uithangen... ;-))