Bart Verhaeghe met links wat het nieuwe stadion van Club Brugge moe(s)t worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Verhaeghe met links wat het nieuwe stadion van Club Brugge moe(s)t worden. © Photonews/Club Brugge

Waarom wil ‘moegestreden’ Bart Verhaeghe Club Brugge verkopen? Zeven vragen en antwoorden over plannen van de voorzitter

Club Brugge staat dus ‘te koop’. Voorzitter Bart Verhaeghe wil blauw-zwart (gedeeltelijk) van de hand doen. Mede door het aanslepende bouwdossier gaf de preses de opdracht aan de internationale topbankier Raine Group om zijn opties in kaart te brengen. Maar waarom juist? Wat betekent een verkoop voor Club Brugge? En wat is blauw-zwart waard? Zeven vragen en antwoorden over de plannen van de voorzitter. “Op dat vlak is Bart Verhaeghe moegestreden.”

37 reacties

  • Gerrit Teeuwen

    11 maanden geleden
    Allez de Brugge fans hebben door, dat in het voetbal alles draait om geld. Heeft Brugge nog goedkoop kunnen kopen, heeft er een 'product' van gemaakt en gaat nu lekker cashen. Lachen met Standard en Anderlecht...en waarschijnlijk ook Brugge binnenkort.
  • Françoise Dupont

    11 maanden geleden
    Het gaat er niet om, voor het nieuwe stadion, Bartje wil caschen nu het nog kan.
  • André Christiaens

    11 maanden geleden
    Gaat Paul beton ooit zijn geld terug krijgen? een vervallen stadion kopen en dan renoveren met de mogelijkheid dat het er blijft staan zoals het er nu staat, half afgewerkt. BVH heeft ook achtergrond vrienden in het Antwerps en Provinciebestuur, denkt nu niet dat men zomaar alles kan bekomen omdat je Bart VH of Pol beton noemt. Wanneer politiek & sport samenkomt is het om zeep.
  • bob jansens

    11 maanden geleden
    hij heeft destijds de club in handen gekregen voor een appel en een ei met de belofte om voor club een nieuw stadion te bouwen... die belofte is echter nooit ingelost. Is de deal dan wel rechtsgeldig?
  • Guido Boonen

    11 maanden geleden
    Dit heeft niets met strijdlust te maken. De huidige marktwaarde en het rendement zijn bepalend.