© ATV

37-jarige Poolse man dood aangetroffen in appartement op het Kiel, onderzoek naar doodslag

In een appartement in de Julius De Geyterstraat op het Kiel in Antwerpen is zaterdag het levenloze lichaam van een 37-jarige Poolse man aangetroffen. De man werd vermoedelijk met geweld om het leven gebracht.

Het lichaam van de 37-jarige man werd zaterdag aangetroffen in een appartement op de bovenste verdieping van het pand in de Julius De Geyterstraat. Vrijwel onmiddellijk werd duidelijk dat de man een gewelddadige dood gestorven was. “Er werd een onderzoek gestart naar feiten van doodslag”, bevestigt Kato Belmans, woordvoerster van het parket in Antwerpen.

Het slachtoffer verbleef in het appartement met enkele andere mannen. Volgens HLN gaat het om bouwvakkers. Zaterdag werd een man uit de entourage van het slachtoffer al gearresteerd en uitgebreid verhoord, het parket bevestigt dat hij na dat verhoor mocht beschikken. De speurders zoeken nu naar de andere bouwvakkers die het appartement frequenteerden, mogelijk ontstond vrijdagnacht een fatale ruzie tussen het slachtoffer en een van zijn collega’s. sare

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen