Tess Goossens over doel ‘Miljoenenhuizen’: “Ik weet dat een huis nu extreem duur is, maar ik wil mensen laten dromen”

ShowbitsDankzij ‘Miljoenenhuizen’ kan je binnengluren in villa’s, lofts en kastelen waarvan de gewone sterveling alleen maar kan van dromen. Het programma werd aangekondigd als de tv-comeback van Tess Goossens, ooit één van de omroepsters bij de commerciële zender. Maar geen spoor van Tess in het programma. Aan Jarne legt ze uit waarom ze in het programma liever niet in beeld loopt. Maar ze heeft de smaak van het tv-maken wel te pakken. Voor dit programma heeft ze alvast al haar charmes in de strijd gegooid om te kunnen en mogen filmen in exclusieve panden. Bekijk het hele interview in een nieuwe Showbits.

5 reacties

  • Kris Moernaut

    11 maanden geleden
    Ze vragen zich af hoe het komt dat zo veel mensen en ook jonge mensen in de psychiatrie terecht komen... als bijna elk programma draait om prestige en overacting gaat elk realiteitsbesef op in fake en gaat ook de echte emotie verloren, maar ja doe gewoon zo verder en alle menselijkheid zal verdwijnen
  • Roland Creemers

    11 maanden geleden
    Breng de realiteit eens..voor de werkende klasse 30 jaar centuren en hopen dat je niets tegenkomt. Zo moet 75% van de bevolking het doen,en als je pech hebt op het einde komen ze nog alles halen.
  • Katleen Claeys

    11 maanden geleden
    Denk ne keer aan de gene die er minder geld hebben. Zou daar beter geen programma voor zijn altijd over rijke mensen man man wa gezever
  • Jan hertogs

    11 maanden geleden
    Wat wil je dan bewijzen als je in een veel te groot huis woont?
  • Wesley Kenis

    11 maanden geleden
    Mensen in de put duwen zeker. Alrojd maar stoefzn met groot geld en dan zeggen om van te "dromen" maar het zijn wel de ouders die moeten vertellen waarom de kindjes daar niet kunnen wonen he.