“Hier heeft hij 20 jaar voor gewerkt”: Kat Kerkhofs emotioneel na eerste landstitel ooit van Dries Mertens

Dries Mertens mag zich sinds dinsdagavond voor het eerst ooit landskampioen noemen. Met de Turkse ploeg Galatasaray deed hij wat hem na al die jaren bij Napoli nooit lukte. En dat maakt zijn vrouw Kat Kerkhofs emotioneel.

Op z’n 36ste heeft Dries Mertens het dan toch geflikt. Zijn eerste landstitel mocht stevig gevierd worden. Een emotionele Kat Kerkhofs deelde op Instagram beelden van een uitzinnige menigte fans die haar man luidkeels toezingen. “Hier heeft hij 20 jaar voor gewerkt, ik kan niet beschrijven hoe trots ik op hem ben. Galatasaray kampioen!”, klinkt het.

Na een goed eerste seizoen bij de Turkse traditieclub lijkt de toekomst van Mertens ook volgend jaar in Istanbul te liggen. Volgens verschillende berichten zou onze landgenoot zijn handtekening hebben gezet onder een contract tot 2024. Momenteel is het wel nog wachten op de officiële aankondiging van het verlengde verblijf van Mertens in Turkije.

LEES OOK. Galatasaray is kampioen van Turkije: Dries Mertens wint op zijn 36e (!) voor de eerste keer ooit een landstitel (tica)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer