Bestuurder die dodelijk ongeval veroorzaakte in Koningshooikt zou dronken geweest zijn.
Volledig scherm
Bestuurder die dodelijk ongeval veroorzaakte in Koningshooikt zou dronken geweest zijn. © Marc De Roeck / AP audiovisuele producties bv

Bestuurder die dodelijk ongeval veroorzaakte in Koningshooikt, zou 1,8 promille in bloed gehad hebben

De bestuurder die in september het ongeval veroorzaakte waarbij Wim Janssens (37) en Joyce Van Roosbroeck (36) om het leven kwamen, zou 1,8 promille alcohol in zijn bloed gehad hebben, goed voor zo'n 9 pintjes. Dat melden de kranten van Mediahuis.

  1. Huldiging en receptie van Rode Kruis Duffel-Putte-Sint-Katelijne-Waver

    Huldiging en receptie van Rode Kruis Duf­fel-Put­te-Sint-Katelijne-Wa­ver

    In de brandweerkazerne van Duffel werden de trouwe bloedgevers, vrijwilligers en (oud-)cursisten van Rode Kruis Duffel-Putte-Sint-Katelijne-Waver gehuldigd. “Tijdens deze receptie wilden we al onze actieve medewerkers zoals, bestuursleden, medewerkers van onze hulpdienst, lesgevers, simulanten en medewerkers van de dienst bloed(collecties), een hapje en een drankje aanbieden als dank voor hun belangeloze actieve inbreng. Ook de brevetten aan de cursisten die het afgelopen jaar de cursus Eerste Hulp en Helper succesvol hebben volbracht, werden uitgereikt”, geeft Katleen Ceusters van Rode Kruiscomité - afdeling Duffel/Putte/SKW mee.
    Duffel, Sint-Katelijne-Waver
  2. Jeugdhuis De Moeve en OverKop sluiten tijdelijk de deuren na wangedrag: “Vandalisme is dagelijkse kost en er vinden verregaande pesterijen plaats”
    PREMIUM

    Jeugdhuis De Moeve en OverKop sluiten tijdelijk de deuren na wangedrag: “Vandalisme is dagelijkse kost en er vinden verregaan­de pesterijen plaats”

    “Wij sluiten onze deuren. Wij eisen verandering.” Jeugdhuis De Moeve is het gebrek aan respect van een aantal jongeren meer dan beu en besloot om de deuren tijdelijk te sluiten. Vandalisme, intimidatie en zowel verbaal als fysiek geweld zouden er in en rondom het jeugdhuis en het OverKop-huis plaatsvinden. Het bestuur van De Moeve vzw maakte zijn standpunt duidelijk met spandoeken aan de gevel van het gebouw en lanceerde ook een bevraging voor bezoekers van De Moeve.
    Lier