Nouha liep verschillende bijt- en schaafwonden op bij de aanval van de hond.
Volledig scherm
PREMIUM
Nouha liep verschillende bijt- en schaafwonden op bij de aanval van de hond. © rv

16-jarige praat over aanval door loslopende rottweiler op Sinksenfoor: “Het baasje had geen controle over zijn hond”

Op de Sinksenfoor in Antwerpen is een 16-jarig meisje uit Wommelgem aangevallen door een rottweiler. In een video die het slachtoffer op TikTok plaatste, is te zien hoe ze daarbij verschillende bijt- en schaafwonden opliep. Ze zal 4 tot 6 weken moeten revalideren. “Het baasje riep het beestje terug, maar hij was bang van zijn eigen hond”, begint Nouha haar verhaal.

  1. “In WhatsApp-groepje verwensten ze moslims naar de hel”: na vrijspraak voor racisme komen Antwerpse agenten nu voor hof van beroep
    PREMIUM

    “In Whats­App-groep­je verwensten ze moslims naar de hel”: na vrijspraak voor racisme komen Antwerpse agenten nu voor hof van beroep

    Machopraat over vrouwen, pestgedrag tegenover collega's met een beperking en moslims die naar de hel worden verwenst... Niet meteen wat je verwacht van een WhatsApp-groep van agenten. Toch bevond de correctionele rechtbank van Antwerpen in eerste aanleg geen enkele van de 29 agenten van de Antwerpse lokale politie en het veiligheidskorps van de FOD Justitie schuldig aan inbreuken op de racismewet. De helft van de groep bleek wél schuldig aan pesterijen. Vandaag krijgt de rechtszaak een staartje voor het hof van beroep.
    Antwerpen
  2. Stad Antwerpen stelt tuinen van Stuivenberg open: ook pop-upbar op komst op verlaten ziekenhuissite
    PREMIUM

    Stad Antwerpen stelt tuinen van Stuiven­berg open: ook pop-upbar op komst op verlaten ziekenhuis­si­te

    Mooie vooruitzichten voor bewoners van het — geef toe, eerder grijze — Antwerpen-Noord. Zij krijgen er vanaf woensdag 1 mei een tijdelijk stukje groen bij, want dan stelt de stad een deel van de tuinen van de verlaten Stuivenbergsite open. Weldra opent er op de site ook een pop-upbar. Intussen krijgt ook het zomerprogramma in de tuinen vorm. “Blij dat we nu ook de eerste concrete realisaties voor de buurt op de korte termijn kunnen aankondigen”, aldus schepen van Stadsontwikkeling Annick De Ridder (N-VA).
    Antwerpen