André Hazes en Monique Westenberg.
Volledig scherm
André Hazes en Monique Westenberg. © Brunopress/Patrick van Emst

André Hazes en Monique Westenberg moeten voor rechter verschijnen: zoontje niet op school tijdens de lessen

ShowbizzEr loopt een leerplichtzaak tegen André Hazes (29) en Monique Westenberg (45). Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM) van Rotterdam na berichtgeving van het juicechannel van Yvonne Coldeweijer. Details over de zaak zijn niet bekend, maar volgens Coldeweijer is de aanleiding een vakantie die buiten de schoolvakanties werd genomen.

  1. Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuitbreiding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”
    PREMIUM
    tv

    Pim Symoens en vriendin Rebecca moesten droom voor gezinsuit­brei­ding opbergen: “Ik voelde me gefaald, ook als partner”

    Enkele jaren was hij hot in Vlaanderen, daarna verdween Pim Symoens (40) in de anonimiteit. ‘Sing Again’ zet de deur naar een comeback voorzichtig open. “Maar me zomaar in de showbizz storten... Daarvoor ga ik mijn meisjes niet opgeven”, zegt Pim aan ‘Dag Allemaal’, verwijzend naar vriendin Rebecca (38) en dochtertje Renée (3). “Het mooiste gezin ter wereld”, aldus Pim, al doet het nog steeds pijn dat er geen extra gezinsuitbreiding meer zal komen.
  2. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”