Twitter Eurosport / Twitter Eurosport
Volledig scherm
© Twitter Eurosport / Twitter Eurosport

Djokovic bedankt Zlatan, Mbappé en Brady na historische 23ste grandslamtitel op Roland Garros: “Een grote eer om jullie hier te hebben”

Novak Djokovic heeft voor de derde keer in zijn glansrijke carrière Roland Garros gewonnen. De 36-jarige Serviër versloeg in de finale Casper Ruud (ATP 4) in drie sets. Door deze triomf in Parijs schreef hij zijn 23ste grandslam op zijn naam, en wordt alleen recordhouder. Hij deed dat onder het goedkeurend oog van enkele andere sterren uit de sportwereld, waaronder Tom Brady, Kylian Mbappé en Zlatan Ibrahimovic. “Bedankt om te komen”, sprak Djokovic.

55 reacties

  • Andy Van Daare

    10 maanden geleden
    Alle records Pieter ? Djoko komt nog niet in de buurt van Nadal zijn Roland Garros overwinningen of Rolang Garros titels. Als Nadal er bij was dit jaar had hij er geen 24 ;) Federer en Nadal zijn meer getalenteerd, dat weet iedereen, Djoko is een doorzetter met een lichaam als een machine, zelden blessures, net daarom heeft hij beiden kunnen inhalen. Een Nadal en Federer in hun "prime" zonder blessure waren onaantastbaar...
  • Erik De baene

    10 maanden geleden
    Zag veel liever een Federer 👍 Federer & Nadal zijn de beste aller tijden Ook als mens !
  • SAM Bedfort

    10 maanden geleden
    Grote sportman, groot mens.
  • nicole desseyn

    11 maanden geleden
    Is misschien een groot speler maar als mens stelt hij weinig voor de grootsten zijn Nadal en Federer ook als mens
  • Lucrèce Elve

    11 maanden geleden
    Nooit mijn favoriet geweest en zeker niet na het geval van vorig jaar zo liegen dat hij kan ben dat zeker nog niet vergeten .