YouTuber Acid deelde gisteren de identiteit van enkele Reuzegommers met zijn duizenden volgers.
Volledig scherm
YouTuber Acid deelde gisteren de identiteit van enkele Reuzegommers met zijn duizenden volgers. © Instagram @vandergunstnathan

Influencer Acid reageert voor het eerst nadat YouTube tijdelijk account opschort na Reuzegom-video: “Nog zes dagen verbannen, dan gaan we los”

UPDATEYouTube heeft het account van de bekende influencer Acid tijdelijk opgeschort nadat hij een video had gepubliceerd met de namen en foto’s van enkele Reuzegommers. Het videoplatform had woensdagavond de video al offline gehaald, maar legt nu een extra sanctie op waardoor Acid voorlopig geen nieuwe video’s of livestreams kan publiceren. Acid (Nathan Vandergunst) reageert luchtig op de mogelijke gevolgen van zijn video: “Eén ding is zeker, ik ga de freshest suit in de rechtszaal hebben”.

337 reacties

  • jonas demanet

    11 maanden geleden
    Chapeau kerel.
  • phil smedts

    11 maanden geleden
    Acid wordt in de krant wel met volledige naam en foto genoemd, terwijl de reuzegommers beschermd worden, waarschijnlijk hebben zij wel connecties met de kranten eigenaars. Ik lees net in de krant en ander artikel dat een buitenlander, die voedsel gestolen had in een Lidl, veroordeeld werd to 1 jaar cel. Toch wel een groot verschil met de reuzegommers waarbij er een dode gevallen is, die een werkstraf kregen en met een blanco uittreksel uit het strafregister verder kunnen. Klassejustitie ?
  • Aranka Linnenbank

    11 maanden geleden
    Normaal vind ik acid niet zo geweldig… Maar wat hij nu heeft gedaan! HELD! Iemand die het eindelijk durft! Voor een diefstal krijgt men veel ergere straffen… Maar ja, politiek eh, pas maar op, mag niks over gezegd worden. Acid Held man! Deel 2, bring it on
  • Luc Bogaert

    11 maanden geleden
    En de mediageile advocaten die profiteren er altijd van, wat er ook gebeurd of gezegd wordt. Daar is het hun om te doen; hun businessmodel.
  • Sofie Vanderhoogerheide

    11 maanden geleden
    Probeer maar eens een account van “gewone” pestvideo’s of andere video’s met wansmakelijke inhoud tijdelijk verbannen te krijgen. Veel geluk zou ik zeggen… maar hier gaat het snel. Je moet natuurlijk aan de juiste touwtjes kunnen trekken. Bevestigt alleen weer maar de (zweem van) verschil in klassen. In India is het tenminste duidelijk. Hier wordt een schijn van gelijkheid opgehouden.