Aangeboden door HBVL Shop

De oplossing tegen rugpijn en slecht slapen

Ben je op zoek naar manieren om beter te slapen? Goed slapen begint bij een goed bed. Een topmatras in traagschuim doet wonderen voor je nachtrust!

 

Een topmatras of topdekmatras is een dun anti-allergeen en anti-huisstofmijt matras van 5 centimeter dik in traagschuim. Je legt deze topper bovenop je gewone matras. Wat zijn de voordelen van zo’n extra laag?

Zacht en stevig 

Hoe groter en steviger je bent, hoe steviger ook de ondersteuning van je matras moet zijn. Toch slapen veel mensen niet fijn op een harde matras. Een topmatras is dan een prima oplossing voor meer slaapcomfort. Zo heb je de juiste ondersteuning voor je lichaamsbouw, met een zachte bovenkant voor extra comfort.

LEES OOK. Wapen jezelf tegen de hitte deze zomer 

Je matras gaat langer mee 

Met een topper gaat je matras die er onder ligt langer mee, omdat de druk voornamelijk op de bovenste laag ligt. De topdekmatras zelf kun je best regelmatig draaien, en dankzij de afritsbare hoes kan je deze ook eenvoudig reinigen. Een schoon bed slaapt beter.

Elks zijn comfort 

Heb je een ander slaapprofiel dan je partner? Dan kan je best elk een gepersonaliseerde eenpersoonsmatras kiezen, en hierboven een tweepersoons topper leggen voor extra comfort. Zo heb je geen last van de vervelende naad tussen de matrassen, en slaapt ieder toch op de ondersteuning die het beste bij zijn of haar lichaam past.

LEES OOK. Ontdek de 5 mooiste fietsroutes van Vlaanderen 

Helpt bij pijn 

Heb je last van pijn en gewrichtsklachten en vind je maar geen goede slaaphouding in bed? Dan kan een traagschuim topmatras veel van deze klachten verminderen. Het traagschuim verlaagt de druk op je lichaam en is geschikt voor alle slaapprofielen.

BESTEL nu je traagschuim topdekmatras van Vitality Pur met gratis hoofdkussen(s)

Gerelateerd

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws