MEDIAWATCHERS. ‘Blind getrouwd’ mag gedurfder volgens Ingeborg: “Ik wil de ergernissen bespreekbaar maken”

MediawatchersOok dit jaar keert Ingeborg terug in het VTM-programma ‘Blind getrouwd’. Als grote supporter van de liefde, praat ze erover in onze HLN-podcast ‘De Mediawatchers’. “Als we iets willen leren over liefde, moeten we bepaalde dingen kunnen benoemen”, vertelt ze. “Iedere relatie begint als een mooi sprookje, maar vanaf er een ergernis is willen we er niet over praten. Juist dan wordt een relatie interessant.” Luister hierboven naar de volledige aflevering van ‘De Mediawatchers’.

7 reacties

  • martine tijssens

    11 maanden geleden
    Mensen horen de naam Ingeborg en hebben al een oordeel. Ze kennen haar niet echt. Ze is zeker heel waardevol voor dit programma. Ze is een authentiek, warm en liefdevol persoon. Ze heeft door haar opleiding psychologie het nodige inzicht dus dit is positief voor het programma. Veel respect voor zo een mooi en warm persoon!
  • Peter Breemersch

    11 maanden geleden
    Ingeborg is een sterke meerwaarde binnen dit programma. Een sterke persoonlijkheid met psychologisch inzicht! Zij kan het programma alleen maar versterken. Ze heeft zoveel troeven.. Warme stem, wijsheid, inzicht en een warm hart. Laat haar nog meer haar ding doen en de tv kijker wordt er ook nog wijzer van.
  • nicky vandee

    11 maanden geleden
    Waarom terug met ingeborg, wie heeft die er terug bijgehaald, weg met dit soort formats
  • maria peeters

    11 maanden geleden
    Ingeborg weg en de Australische kandidaten er in.
  • Johan hendrickx

    11 maanden geleden
    Ook dat programma en nog een hele rij van dat soort, mogen ook beschikken.