De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov en Russisch president Vladimir Poetin.
Volledig scherm
De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov en Russisch president Vladimir Poetin. © Telegram / AP

Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov krijgt bevel om Wagnertroepen te vervangen aan front: “Wraak omdat hij Kremlin probeerde te chanteren”

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov zou van de Russische legerleiding de opdracht gekregen hebben om de plaats van de terugtrekkende Wagnertroepen in te nemen aan het front in Oekraïne. Het wordt aanpassen voor de strijders van Kadyrov, want het afgelopen jaar stonden ze vooral met de spierballen te rollen aan de zijlijn.

38 reacties

  • Roger Baetens

    11 maanden geleden
    Dus nu mag de Navo wel mee doen . Of is er weer een over eenkomst met Poetin zodat ze nog wat meer kunnen verdienen aan de oorlog
  • Patrick bloemen

    11 maanden geleden
    T is ne laffard , ge kunt niks anders ervan zeggen
  • joseph kellens

    11 maanden geleden
    Voorteken van Russische burgeroorlog ?
  • Marc Spandel

    11 maanden geleden
    Zo te zien gebruikt Poetin net zoals klassieke lafaards ànderen voor het vuile werk. In zijn geval zijn dit verschillende dik betaalde huurlingenlegers... zeg maar grote bendes moordenaars en sadisten. Poetin houdt er echter geen rekening mee dat deze bendes ook bloederig met elkaar concurreren net zoals drugbendes voor het grootste deel van de koek van macht en geld. Laat de moordenaars elkaar maar uitroeien denk ik bij mezelf...
  • JACOB BERNAERTS

    11 maanden geleden
    Het begint er op te lijken dat de Russische kamp een echte wespen nest is. Een gekende Russische blogger (inside Russia) melde dat de spanningen zo groot zijn dat hij niet uitsluit dat er onderlinge gevechten gaat ontstaan tussen de Wagner en Tsjetsjenen troepen. Hij vreest dat dit in een Russische burger oorlog gaat eindigen.