The Pharmacy heropent eind deze maand op een nieuwe locatie in Knokke. Hier een foto van de laatste avond in oktober 2022 met van links naar rechts Hannah Van Ongevalle, papa Jan, Noa en Ran, die ondertussen twee zaken heeft in Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
The Pharmacy heropent eind deze maand op een nieuwe locatie in Knokke. Hier een foto van de laatste avond in oktober 2022 met van links naar rechts Hannah Van Ongevalle, papa Jan, Noa en Ran, die ondertussen twee zaken heeft in Brugge. © Benny Proot

Legendarische cocktailbar in Knokke heropent de deuren op ‘geheime’ locatie: “Er was véél vraag om The Pharmacy nieuw leven in te blazen”

Eind oktober vorig jaar werden de laatste drankjes geshaket in The Pharmacy, de razend populaire cocktailbar van de familie Van Ongevalle in Knokke. Maar kijk, acht maanden en heel wat vragen later keert de zaak terug als... The Pharmacy. Eind deze maand gooit Noa opnieuw de deuren open. Al zullen alleen de naam en de vele cocktails hetzelfde blijven. “Onze nieuwe locatie? Die moeten de mensen zélf zoeken”, zegt Noa mysterieus.