Links: bij de officiële voorstelling van Hazard in juni 2019 pakte huiskrant Marca groots uit. Rechts: vandaag wordt hij uitgezwaaid in 140 woorden en met een klein kadertje op de front. Symbolisch.
Volledig scherm
Links: bij de officiële voorstelling van Hazard in juni 2019 pakte huiskrant Marca groots uit. Rechts: vandaag wordt hij uitgezwaaid in 140 woorden en met een klein kadertje op de front. Symbolisch. © Marca / Marca

Wat een contrast: bij intrede kwamen Spaanse kranten pagina’s te kort, nu schenken ze amper aandacht aan vertrekkende Hazard

Het contrast kan niet groter zijn. Bij de officiële voorstelling in juni 2019 kwam Madrileense huiskrant Marca bladzijden te kort om zijn nieuwe Galáctico voor te stellen. Vandaag wordt Eden Hazard, duurste aanwinst ooit van Real, uitgezwaaid in 140 woorden. Symbolisch. Dit denkt de Spaanse pers over de horroraanwinst.

14 reacties

  • peter destoop

    11 maanden geleden
    Mag het nu eindelijk stoppen met Hazard op in het daglicht te stellen. Is al enkele jaren een schim van zichzelf, mocht toch mee met de rode duivels en heeft er daar ook niets van gebakken. Hoofdstuk afgesloten. Hij zal er niet van wakker liggen want heeft goed verdiend om bijna niets te moeten doen.
  • Baldr VanHoek

    11 maanden geleden
    Schijnheiliger moet het niet worden. Eden Hazard heeft overal waar die speelde gedaan wat die moest doen. Soms vallen de omstandigheden tegen en dan zie je wat en de ware aard van de club de facto is: het tegenovergestelde van wie Eden Hazard is metname ongecompliceerd.
  • Edmond Vanderhallen

    11 maanden geleden
    Niet alleen de blessure maar vooral de behandeling, de (mislukte) operatie en de (te snelle) revalidatie hebben de carrière van deze prachtige voetballer gefnuikt. Zou eigenlijk eens nauwkeurig uitgeplozen moeten worden.
  • Kevin Elders

    11 maanden geleden
    Totaal geen discipline ook niet toen hij startte bij Real was hy al 10kg bijgekomen en die zijn er nooit meer af gegaan. Geen inzet niks centen waren binnen dat was genoeg
  • Rushmore Peetermans

    11 maanden geleden
    Waarom lopen om je geld als je het zittend ook krijgt? Grootste profiteur alles tijden !