Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.
Volledig scherm
Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. © BELGA

Voor­uit-voorzitter Rousseau is overtuigd van de overwin­ning in 2024: “De keuze is glashelder: chaos en stilstand of Vooruit”

“Niemand houdt ons nog tegen”, een jaar voor de cruciale stembusslag in 2024 is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau strijdvaardiger dan ooit. “De keuze is glashelder: chaos en stilstand of Vooruit”, aldus Rousseau die zondag tijdens het partijcongres in Plopsaland De Panne herkozen werd als partijvoorzitter. “Alleen wij hebben tegelijk het lef om te hervormen, maar ook de bekwaamheid om het land te leiden.”

244 reacties

  • Stefaan Leonaer

    10 maanden geleden
    Vermits Vooruit met handen en voeten gebonden is aan het "njet" van de PS, zal het dus chaos en stilstand zijn.
  • Peter John Vermeersch

    10 maanden geleden
    Vooruit is achteruit voor Vlaanderen
  • gust van langenhove

    10 maanden geleden
    Zonder geld aan een goede regering beginnen , hopelijk doen ze ook iets aan de uitvoer van water waarom is dat nodig , en houden ze op met zout te strooien in de winter de natuur gaat kapot .
  • Georgette Dilen

    10 maanden geleden
    Stem voor Rousseau en je krijgt er Magnette bij. Dan is het gedaan met Vlaanderen!!
  • Ferdinand Drees

    10 maanden geleden
    Wat hebben ze er de laatste regeringen van terecht gebracht, geld uitgegeven dat ze niet heben, subsidies gegeven, zonnepanelen, die men moet terugbetalen, ook zij die er geen hebben. Laat ons bij de verkiezingen goed nadenken en ons stem niet aan hun geven. Ze verdienen het niet.