KIJK. “Dank u, Noa Lang”: Antwerp-spelers spotten met Club-vedette tijdens busrit naar Bosuil

En zo maakte Club Brugge Antwerp ook een beetje kampioen. Een doelpunt van Homma en de winnende treffer van Lang gaven Antwerp nog een ultieme kans. “Dank u, dank u, dank u Noa Lang”, klonk het in koor langs rood-witte kant.

19 reacties

  • Sjonny Martero

    11 maanden geleden
    Club is niet uit hun rol gevallen. Ze hebben het eerlijk gespeeld. Dus sportief een pluim waard. Zou Antwerp dit ook hebben gedaan? Ik betwijfel het want er heerst daar een andere sfeer en mentaliteit. Maar goed. Antwerp kampioen dankzij Lang en hun goal in de 97ste minuut tegen Club.
  • Eric Bex

    11 maanden geleden
    Noa is een rastalent en geen enkele speler in de JPL met alle respect voor jongens als Mike Trésor, Arthur Vermeeren, Victor Boniface, etc. komt ook maar in de buurt van deze stilist. Als Union thuis niet kan winnen van het B-team van Club en dit reeds na de antivoetbalzege op Club dan verdienen ze de titel niet. Antwerp heeft zeker niet het mooiste spel gespeeld met haar potig voetbal en ik had liever Genk kampioen gezien maar toch proficiat aan de Great Old van een die hard FCB'er 💙🖤.
  • Willem Kempenaers

    11 maanden geleden
    Heerlijk die karma. Supporters die hun eigen ploeg wouden zien verliezen zodat Antwerp geen kampioen kon worden, dat zijn geen supporters. Genoten van de brugse frustratie.
  • Wouter Van de Walle

    11 maanden geleden
    Heerlijk
  • Kurt Calebout

    11 maanden geleden
    weet je: er is gespeeld en er zijn er die gewonnen hebben en er zijn er die verloren hebben en dat is nu net het plezante aan voetbal. Ieder heeft zijn spel gespeeld en sorry Union jullie waren op bepaalde momenten nergens! En dan komen die jonge kerels van Club in actie met het gekende resultaat. En Genk? Ipv nog mee te spelen moesten jullie het slimmer gespeeld hebben.