Kajakkers beleven onvergetelijke momenten wanneer ze vergezeld worden door drie walvissen: “Zou paniekaanval krijgen”© KameraOne

Kajakkers beleven unieke momenten wanneer ze vergezeld worden door drie walvissen: “Zou grootste paniekaanval ooit krijgen”

Deze kajakkers konden zich geen mooiere tocht op het water wensen. Voor de kust van de Argentijnse stad Puerto Madryn werden ze plots vergezeld door drie walvissen. De dieren zwommen erg dicht bij de kajakkers, die ondanks de akelige situatie kalm wisten te blijven.

Bron: KameraOne

De indrukwekkende beelden werden intussen miljoenen keren bekeken. Een van de dieren leek op een bepaald ogenblik ook te zwaaien naar het duo. “Dit was me nog nooit eerder overkomen”, klonk het achteraf bij Paolo Osta, een van de twee kajakkers. “Ik wachtte tot ze vertrokken zodat ik weg kon peddelen zonder ze te raken.”

Kijkers reageerden ondertussen verdeeld op de speciale ontmoeting. Waar dat sommigen spreken over een “unieke ervaring”, zouden anderen angstig reageren door de enorme grootte van de walvissen. “Ik zou de grootste paniekaanval ooit krijgen”, klinkt het onder meer. “Deze mensen zijn erg dapper.”

bekijk ook

Kajakker moet vangst delen met hongerige haaien die vis uit zijn handen proberen graaien: “Ze vielen plots aan”

Hongerige haai ramt kajakker om zijn vangst van de dag te stelen: “Besefte achteraf hoeveel geluk ik heb gehad”

Walvis verrast kajakkers met een bezoekje

(kmlo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer