Moet Sammy Mahdi (CD&V) vrezen voor zijn positie? “Hij zal geen tweede keer moeten uithalen”, reageert politiek journaliste Simoens na heisa

Het TikTok-filmpje van CD&V-voorzitter Sammy Mahdi over Reuzegom blijft voor gemor zorgen binnen zijn partij, maar zijn positie lijkt niet in gevaar te komen. “Er is ook geen alternatief voor hem”, dat zegt politiek journalist Hannelore Simoens bij HLN LIVE. “Het gevoel leeft dat Mahdi snel wou scoren, maar hij zal dit niet een tweede keer moeten proberen.”

58 reacties

  • DIRK SPRANGERS

    11 maanden geleden
    Proficiat Sammy voor het in gang zetten van deze hetze !!
  • Marcel Desmet

    11 maanden geleden
    Het enige wat hij zich openlijk afgevraagd heeft is of ACID nu zwaarder ging gestraft worden dan die andere 'jongeren' die beschermd werden om geen strafblad te krijgen. Niks mis mee toch?
  • Marc Baeyens

    11 maanden geleden
    Mahdi wil gewoon die andere voorzitters van de trado-partijen en het populistisch VB de loef afsteken om kiezers te lokken met woorden op een populistische wijze.
  • PHILIPPE PEERE

    11 maanden geleden
    Voor Acid is het niet de kwestie is de straf eerlijk, maar hoeveel ga ik er aan verdienen;
  • maria lucia vandenborre

    11 maanden geleden
    In feite hebben wij ons daar niet mee te moeien. Het is een zaak tussen de familie van Sanda Dia en de reuzegommers. Het is alleen bedoeld om nog meer verdeeldheid te stoken.