Shari Bossuyt.
Volledig scherm
Shari Bossuyt. © VTM Nieuws

Shari Bossuyt hoopt snel te bewijzen dat ze geen valsspeler is: “Ik had zelfs nog nooit van Letrozole gehoord”

Toprenster Shari Bossuyt (22) heeft gereageerd op haar positieve dopingtest op Letrozole Metabolite. Ze hoopt snel te kunnen bewijzen dat ze geen valsspeler is. “Ik had zelfs nog nooit van Letrozole gehoord. Alles wijst erop dat we te maken hebben met een contaminatie.”

27 reacties

  • Tim thielemans

    11 maanden geleden
    Gemakelijk gezegt iedere renner of renster is verantwoordelijk voor zijn voeding ,als jullie een steak halen bij de beenhouwer gaan jullie die ook helemaal eerst controleren van wat zit er in ,ik dacht het niet ,
  • Linda D'Haese

    11 maanden geleden
    Er is nog nooit een sporter geweest die als hij of zij betrapt word zegt dat hij doping heeft genomen ze hebben er zelfs nog nooit van gehoord en het zijn altijd de voedsel supplementen
  • Gaston Batsleer

    11 maanden geleden
    Laat ons eens uitgaan van contaminatie. Niet alleen nu maar ook in (recente) verleden. Hoevele atleten zijn valselijk veroordeeld? Krijgen zij rechtzetting? Schuldig-onschuldig is niet altijd zwart-wit. Als nl. een stof aanwezig is in boed of niet. Héle lage concentraties (bijna onmeetbaar door sommige labo's) kan volgens mij héél goed. Ik zou eens de proef op de som nemen en 1000 burgers op dit product testen. Benieuwd.
  • Eric De Baeremaeker

    11 maanden geleden
    Het Voedselagentschap binnen Europa heeft nog veel werk . Wat krijgen wij allemaal niet binnen en niet enkel met vlees te eten .
  • Pat Debal

    11 maanden geleden
    Moet gelijk elke renner een schorsing krijgen