“Blijf maar fluiten. Mij zien, is jullie moment van het jaar”: zelfs tijdens emotioneel afscheid aan voetbal blijft Ibrahimovic zichzelf

Op z’n 41ste heeft Zlatan Ibrahimovic afscheid genomen van het voetbal. Tijdens een emotioneel eerbetoon aan de legendarische Zweedse spits brak ‘Ibra’ in San Siro in tranen uit. En toen de bezoekende fans van Hellas Verona hem tijdens z'n speech uitfloten, pakte hij nog even uit met een quote die alleen uit de mond van Zlatan kan en mag komen: “Blijf maar fluiten. Mij zien, is jullie moment van het jaar.”

11 reacties

  • Ben Scharter

    10 maanden geleden
    Wat een spits, wat een kerel! Bedankt Zlatan en het allerbeste na het voetbal.
  • Zoran Pavicevic

    11 maanden geleden
    Forza Ibrahimović!! Ik zal je missen...
  • Dirk Mertens

    11 maanden geleden
    Van deze speler heb ik telkens genoten, hij schudde altijd wel iets uit zijn schoenen. Niet te vergeten dat het ook een prachtkerel is met het hart op de juiste plaats. Bedankt Ibracadabra.
  • Gerard Stevens

    11 maanden geleden
    Blij dat we er eindelijk van af zijn.
  • Steven Van Soom

    11 maanden geleden
    ik volg voor één keer de commentaren, was inderdaad een heerlijke voetballer met een heerlijke grote mond maar een hart van goud en een plezier om te zien voetballen ik vergeet nooit zijn wedstrijd op Anderlecht met PSG. staat voor mij samen met Messi en Ronaldo op het podium.