Opnieuw treinverkeer mogelijk tussen Lokeren en Sint-Niklaas

Door het persoonsongeval zaten zo’n 150 reizigers iets meer dan een uur geblokkeerd op de trein.© ies

Het treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas is maandag omstreeks 16 uur weer op gang gekomen. Door een persoonsaanrijding vlak voor het station van Belsele was maandagmiddag het verkeer in beide richtingen onderbroken.

pvs

De aanrijding gebeurde omstreeks 11.40 uur op een 500-tal meter voor het station van Belsele. Voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat. Het zou om een wanhoopsdaad gaan. De trein kwam vanuit Poperinge en was op weg naar Antwerpen-Centraal. Het treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas lag door de aanrijding volledig stil.

LEES OOK. Na zoveelste persoonsongeval op spoor pleiten omwonenden voor actie: “We vragen al langer om afrastering te plaatsen”

Er werden vervangbussen ingeschakeld en treinen werden waar mogelijk omgeleid. Het ongeval gebeurde op een erg drukke lijn. Door het persoonsongeval zaten zo’n 150 reizigers iets meer dan een uur geblokkeerd op de trein. Ze werden van de trein geëvacueerd en met bussen naar Antwerpen gebracht. Om 16.03 uur werd het treinverkeer hernomen.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen