© Belga, Raymond Lemmens en Belga

Deze bekende Vlamingen spelen voetbalmatch tijdens toernooi van Kevin De Bruyne in Drongen

Drongen -

Als opwarmer voor de zesde editie van de Kevin De Bruyne Cup zullen tientallen bekende Vlamingen zoals Tom Dice, Mathieu Terryn, Average Rob en Kim ‘The hurricane’ Huybrechts op 9 juni tegen elkaar strijden in een minitoernooi.

Simon Dekaezemaker

Tijdens het weekend van 10 en 11 juni vindt de zesde editie plaats van het gerenommeerde U15-voetbaltoernooi Kevin De Bruyne Cup in Drongen, bij Gent. De ‘lokale’ held is zelf waarschijnlijk niet aanwezig, doordat hij op zaterdag met Manchester City de Champions League finale speelt.

LEES OOK.Komt Kevin De Bruyne dit jaar niet naar zijn eigen KDB Cup in ons land? “Het zou nog maar de tweede keer zijn”

Wel opnieuw van de partij: een heleboel bekende acteurs, muzikanten en ex-sporters die het beste van zichzelf komen geven tijdens een minitoernooi, een dag vóór de jeugdspelers. Tickets kosten 7 euro en de opbrengst gaat naar vzw Komok, dat ouders van kankerpatiënten helpt.

Open Air Party

Ook nu worden weer heel wat mooie namen aangekondigd. Average Rob en Arno The Kid, Mike Verstraeten, Guga Baúl, Kobe Ilsen, Sven ‘De mol’ Pede, Tom Dice, Kim ‘The hurricane’ Huybrechts, Mathieu Terryn en skateboardster Lore Bruggeman komen al zeker langs. Ook Gents burgemeester Mathias De Clercq (Open VLD) trekt zijn voetbalschoenen aan.

Na afloop van het BV-duel krijgen de U15 van KVE Drongen en de U14 van KMSK Deinze hun kans om het publiek te verwennen met hun kunstjes. Daarop gaat dj Neon, bekend van Tomorrowland en als huis-dj van KAA Gent, tot middernacht draaien tijdens een Open Air Party.

INFO: www.kdbcup.be

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer