VIDEO: Antwerp-spelers treiteren Noa Lang met danklied: “Thank you, Noa Lang”

Noa Lang scoorde de 1-2 voor Club Brugge op Union. Hoewel het niet dat doelpunt was, dat Antwerp aan de titel hielp (dat was de goal van Homma op aangeven van Hendry), zongen de spelers van Antwerp gisteravond op de bus richting Bosuil half plagend: “Thank you, Noa Lang.”

Michael Van Damme

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet het doelpunt van Noa Lang was beslissend, maar er was uiteraard een reden waarom de Antwerp-spelers in de bus op weg naar de Bosuil de naam van de Nederlander van Club Brugge zongen, auteur van de tweede goal op Union.

Twee weken geleden stond Noa Lang uitdagend op de bal tijdens Club-Antwerp en ging hij nadien verbaal in de clinch met Toby Alderweireld. Hij noemde de Rode Duivel een “kleine baby”

Ritchie De Laet bedankte ook na de wedstrijd al Club Brugge en meer specifiek Noa Lang. “Door alles wat de voorbije dagen is gebeurd met de supporters van Club Brugge had ik nooit gedacht dat ze voor de overwinning zouden gaan. Maar bij deze: dank u aan Club om ons kampioen te maken. Vreemd genoeg verwachtte ik wel van Noa Lang dat hij zijn wedstrijd ging spelen tegen Union. Uiteraard wordt hij wat geviseerd door onze supporters en krijgt hij veel haat, maar hij speelt elke wedstrijd wel met veel goesting om te winnen.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer