© BELGA

Calvin Stengs ziet een verlengd verblijf bij Antwerp wel zitten, maar: “Ik heb het niet in eigen handen”

Het zijn mooie tijden voor Calvin Stengs. De Nederlander veroverde zopas de dubbel beker-kampioenschap met Royal Antwerp FC en verkeert in feestmodus. Zijn uitleenbeurt zit er echter op en straks moet hij terugkeren naar het Franse OGC Nice. En dat terwijl hij een verlengd verblijf bij de Great Old wel ziet zitten.

dige, havg

Wat hij nu bij Antwerp meemaakt, heeft hij in zijn carrière nog niet ervaren. “Dit is niet normaal. Echt onbeschrijflijk”, zei Stengs kort nadat hij samen met de spelers van Antwerp op het balkon van het stadhuis de beker in de lucht stak.

De Nederlander heeft het duidelijk naar zijn zin bij RAFC en als het aan hem ligt, draagt hij ook volgend jaar nog het shirt van het Stamnummer 1. “Ik zou graag willen blijven, maar ik heb het nog niet echt besproken met de club (Antwerp, red.). Het is iets wat ik niet zelf in handen heb. Ik doe dus liever geen uitspraken over waar ik het liefst naartoe wil of moet”, aldus de flankaanvaller, die in de loop van het seizoen centraal op het middenveld ging postvatten.

Stengs werd zonder aankoopoptie gehuurd van OGC Nice en moet zich na de vakantie daar weer melden. Gaat hij daar zijn standpunt duidelijk maken? “Ik denk het wel. Of ik er nog een toekomst heb? Dan moet ik eerst met hen rond de tafel zitten”, besloot de Nederlander, die nu een paar dagen de batterijen gaat opladen in Marbella.