Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Burnley FC

Vincent Kompany start nu al met voorbereiding op seizoen in de Premier League: “We hebben al genoeg vakantie gehad”

Vincent Kompany is er graag vroeg bij. Héél vroeg. Amper vier weken na de laatste match als kampioen in ‘The Championship’, begon Burnley begin deze week al aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Premier League. “Het is zo belangrijk om 100 procent fit en klaar te zijn tegen het begin.”

7 reacties

  • Jules Vanderblok

    10 maanden geleden
    Alles geven Vince
  • Jules Vanderblok

    10 maanden geleden
    Komaan Vince
  • yoeri bernard

    11 maanden geleden
    Zal zekers niet degraderen met de clarets . Elk nieuwe ploeg in de PR doet het goed in de eerste zes maanden . Het gebeurt zelden dat een ploeg die nieuw is het jaar nadien terug zakt . Ik voorspel top 10 en en 1 van de vele top ploegen zal serieus een tandje moeten bijsteken heb ik het gevoel .. liverpool !
  • Erik De baene

    11 maanden geleden
    Zal veel werk hebben met zijn ploeg om erin te blijven vrees ik ...! Premier league is een klasse sterker dan 2e klasse Engeland...
  • Albert de Lovendeghem

    11 maanden geleden
    Kompany kan stressloos verder bouwen met Burnley. Eerste opdracht is volledig geslaagd met 2 jaar voorsprong. Nu dit komende seizoen in de PL blijven is de enige opdracht.
  1. “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal
    PREMIUM

    “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal

    Erling Haaland is niet haalbaar voor Manchester United. Kevin De Bruyne is evenmin een target. Toch heeft de nieuwe roerganger van de meeste succesvolle Engelse voetbalclub ambitieuze plannen. Sir Jim Ratcliffe (71), sterke man van petroreus INEOS dat in de haven van Antwerpen een nieuwe ethaankraker hoopt neer te poten, heeft zich onlangs ingekocht bij United. En om zijn nieuwe speeltje her op te bouwen, heeft hij een raid ingezet op Manchester City, de grote stadsrivaal. Zijn eerste transfer zorgde meteen voor commotie in de Premier League. Een inkijk in het plan-Ratcliffe.
  2. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.